Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Project bij A. Ruinard B.V.

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij A. Ruinard B.V. in Ridderkerk, een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Wij hebben voor hen een EP Gietvloer A300 aangelegd over een oppervlakte van 1300 m2. De EP Gietvloer A300 is een extreem sterke gietvloer voor mechanisch te belasten ondergronden, perfect voor A. Ruinard B.V. die beschikt over een uitgebreid machinepark met 4 teach-in draaibanken, 2 CNC draaibanken, 1 CNC freesbank, 1 bewerkingscentrum en 3 conventionele draaibanken.

Zoals u op onderstaande foto’s kunt zien hebben wij in de gietvloer een belijning in veilige vakken in blauwtint met antislip aangebracht.

Belijning-gietvloer EP Gietvloer A300

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer in uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze specialisten via het telefoonnummer 020 845 2650 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan