Prijs epoxyvloer: voordelige epoxyvloer bij Coatingvloer

Prijs epoxyvloer

Prijs epoxyvloer

De prijs epoxyvloer is uiteraard een aspect waar zeker de nodige aandacht aan moet worden besteed. De hoogte daarvan kan bijvoorbeeld de doorslag geven om wel of niet voor deze vloer te kiezen. De prijs epoxyvloer die wij hanteren, valt in elk geval altijd mee. Wij kiezen er namelijk voor om niet in de hoogste boom te zitten als het gaat om de kosten die u kwijt bent voor het laten aanbrengen van een epoxyvloer. Toch leveren wij de beste kwaliteit en kunt u op ons vertrouwen als het gaat om een klantgerichte aanpak en service.

prijs epoxyvloer

Prijs epoxyvloer bepalen

Het is in elk geval voor iedereen die interesse in onze vloeren heeft interessant om de te weten hoe de prijs epoxyvloer bepaald wordt. Die wordt bepaald aan de hand van een aantal vaste en variabele factoren. Bij een variabel factor kunt u bijvoorbeeld denken aan het oppervlak. Het oppervlak verschilt namelijk per project net als dat dit van toepassing kan zijn als er specifieke keuzes ten aanzien van de afwerking worden gemaakt. Het materiaal en de arbeidsuren zijn eveneens van invloed op de prijs epoxyvloer.

Profiteer van een korting op de prijs epoxyvloer

Er is een aspect dat al snel van toepassing kan zijn. Dat is namelijk dat wij u de gelegenheid bieden om van een korting op de prijs epoxyvloer te profiteren. Dat kan al snel van toepassing zijn, want vanaf een bepaald aantal vierkante meters is er sprake van een progressieve korting. Hoe groter uw project des te groter de korting zal zijn die wij u bieden op de prijs epoxyvloer. Daarom is het ook voor grote projecten erg interessant om voor een vloer van Coatingvloer.nl te kiezen.

Offerte prijs epoxyvloer aanvragen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er een offerteformulier ontwikkeld dat online beschikbaar is gesteld. Deze kunt u invullen en versturen. Wij zorgen er dan voor dat u binnen vijf werkdagen een passende offerte krijgt. De prijs van de epoxyvloer staat daarin vermeld en de offerte wordt vrijblijvend aan u toegezonden. Onze showroom is overigens op alle dagen op afspraak te bezoeken met uitzondering van de zondag.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl