Prijs epoxyvloer: vind een voordelige epoxyvloer bij Coatingvloer

Prijs epoxyvloer

Prijs epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer verschilt per project. We kunnen dan ook niet over een vaste prijs voor een epoxyvloer spreken. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de kosten. De grootte van de ruimte waarin u de vloer wenst is hier een voorbeeld van. Maar ook de conditie van de ondergrond speelt een rol bij het bepalen van de kosten. Bij Coatingvloer.nl gaan we voor kwaliteit tegen een goede prijs. Onder bepaalde voorwaarden komt u ook in aanmerking voor korting op de prijs van de epoxyvloer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
vrijblijvende offerte
prijs epoxyvloer

Prijs van epoxyvloer bepalen

Hoewel we niet direct een exacte prijs kunnen vertellen, kunnen we wel een indicatie van de kosten geven en aangeven hoe deze kosten tot stand komen. De prijs van een epoxyvloer met een dikte van 2 tot 3 mm ligt gemiddeld tussen de € 45,- en € 72,- per vierkante meter, exclusief btw. De exacte prijs wordt bepaald aan de hand van een aantal vaste en variabele factoren. Bij een variabele factor kunt u bijvoorbeeld denken aan de oppervlakte. De oppervlakte verschilt namelijk per project. Over het algemeen geldt: hoe groter de ruimte, hoe minder u betaalt per m². Naast de grootte van de ruimte hebben ook het materiaal en de arbeidsuren invloed op de kosten die u betaalt voor een epoxyvloer.

Overige factoren die invloed hebben op de kosten

Voor de totstandkoming van epoxyvloer prijzen wordt niet uitsluitend naar de oppervlakte gekeken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de vloer niet direct kan worden aangebracht, omdat de conditie van de ondergrond dat niet toelaat. In dat geval zijn er uiteraard werkzaamheden nodig om de ondergrond in een staat te krijgen dat de vloer geschikt is voor het aanbrengen van de epoxyvloer. Individuele keuzes ten aanzien van de afwerking hebben eveneens invloed op de totstandkoming van de epoxyvloer prijzen.

Profiteer van een korting op de epoxyvloer prijs

Wij bieden u de gelegenheid om van een korting op de prijs epoxyvloer te profiteren. Hoe groter de oppervlakte, hoe meer korting u krijgt. Dat betekent hoe groter uw project is, des te groter de korting zal zijn die wij u bieden op de prijs die u betaalt voor een epoxyvloer. Ook als u samen met u buren een vloer bij ons aanschaft, profiteert u van een korting: de burenkorting.

Offerte prijs epoxyvloer aanvragen

Wilt u een exacte berekening van de kosten voor de epoxyvloer? Vul online ons offerteformulier in. Wij zorgen er dan voor dat u binnen vijf werkdagen een passende en geheel vrijblijvende offerte krijgt met daarin de prijs van de epoxyvloer vermeld. Onze showroom is overigens op alle dagen op afspraak te bezoeken met uitzondering van de zondag.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl