Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Parkeergaragevloer
Parkeergaragevloer

Parkeergaragevloeren hebben veel te lijden: auto’s rijden vuil naar binnen en lekken olie en andere stoffen. Onze kunststofvloeren kunnen dat gelukkig moeiteloos hebben.

Parkeer garagevloer
Parkeer garagevloer

Coating Vloer & Company levert parkeergaragevloeren die jarenlang meegaan. Ze zijn ook uitstekend geschikt om routeringspijlen en pictogrammen in te verwerken.

Parkeergaragevloer parkeervakken
Parkeergaragevloer parkeervakken

Duidelijk aangegeven parkeervakken zijn een must in elke parkeergarage. Onze parkeergaragevloeren zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor de belijning goed zichtbaar blijft.

Parkeergaragevloer parkeervak
Parkeergaragevloer parkeervak

Coating Vloer & Company verwerkt de begrenzing van ieder parkeervak direct in de ijzersterke parkeergaragevloer. Daardoor blijft de belijning jarenlang goed zichtbaar.

Parkeergaragevloer

Bij de keuze voor een parkeergaragevloer zijn een aantal zaken van belang. De vloer dient sterk, slijtvast en vloeistofdicht te zijn. Er kan namelijk olie op terechtkomen en de vloer dient uiteraard bestand te zijn tegen zware belasting. Dan is er ook nog het aspect van duidelijkheid voor bezoekers ten aanzien van de parkeervakken en bewegwijzering om de auto in goede banen te leiden. Als u op zoek bent naar een parkeergaragevloer die aan deze voorwaarden voldoet, dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres.

parkeergaragevloer

Parkeergaragevloer van Coatingvloer.nl

Wij bieden u de beste oplossing als het gaat om het aanbrengen van een parkeergaragevloer. In ons assortiment hebben wij zelfs meerdere opties beschikbaar om een keuze uit te maken, waarbij er desgewenst met het budget rekening kan worden gehouden. Een coatingvloer is bijvoorbeeld bijzonder scherp geprijsd en veel voordeliger in vergelijking met een epoxy gietvloer. Er kan op basis van de omstandigheden en aan de hand van uw wensen uiteraard een passend advies gegeven worden ten aanzien van de keuze voor een parkeergaragevloer. Overigens profiteert u altijd van de volgende voordelen en kenmerken als u bij ons de keuze maakt voor een vloer voor uw parkeergarage.

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Strak
  • Sterk
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Prijstechnisch voordelig
  • In vele kleuren leverbaar

Parkeergaragevloer op maat

De parkeergaragevloer kan op maat gemaakt worden. Dat betekent dat er met de indeling van parkeervakken door middel van het aanbrengen van belijning rekening wordt gehouden. Ook de bewegwijzering kan in kleur worden aangegeven, zodat bezoekers gemakkelijk de weg naar de uitgang vinden. Naast dat allerlei kleuren, pictogrammen, verkeerspijlen en kleurencombinaties toegepast kunnen worden, zijn er nog andere opties beschikbaar om een parkeergaragevloer op maat af te leveren. Er is al sprake van een geluiddempende werking, maar die kan nog verder door ons worden versterkt. De veiligheid in de parkeergarage is belangrijk en wij bieden daarvoor meerdere antislipgradaties aan. Door het naadloze oppervlak is schoonmaken heel gemakkelijk. Bovendien wordt de belijning van vakken en andere kleurelementen in de vloer aangebracht, zodat deze jarenlang duidelijk zichtbaar blijven.

Prijzen

De prijzen van een parkeergaragevloer zijn in de eerste plaats van het totale oppervlak afhankelijk en daarnaast van de materiaalkeuze. Het spreekt voor zich dat ook andere aspecten nog invloed kunnen hebben op de prijs.

Oppervlakte

Een parkeergarage heeft over het algemeen een groot oppervlak en dat is een voordeel waar u bij Coatingvloer.nl van profiteert. Toenemend oppervlaktes zorgen namelijk voor een afname van de m2 prijs.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is voor een deel bepalend voor de prijs. Wij bieden u onder meer de keuze tussen een epoxy gietvloer en coating. De prijs van beide typen parkeergaragevloeren varieert in hoogte.

Aanbrengen parkeergaragevloer

Het aanbrengen van een parkeergaragevloer verloopt volgens een standaardprocedure. Uiteraard zorgen wij dat u volledig op de hoogte wordt gesteld van het proces van aanbrengen van de parkeergaragevloer. Dat is belangrijk, want zo weet u precies waar u aan bent, wat er eventueel nog van u wordt verwacht en wanneer de vloer na de start van de werkzaamheden weer belastbaar zal zijn. De begeleiding vindt van onze kant van A tot Z plaats.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl richt zich met het aanbrengen van parkeergaragevloeren op heel Nederland. Als specialist in het aanbrengen van parkeergaragevloeren zijn wij onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het aanvragen van een offerte parkeergaragevloer is geheel vrijblijvend. Er is online hiervoor een formulier beschikbaar. U kunt echter ook kennismaken met onze vloeren in de praktijk door naar de showroom van Coatingvloer.nl te komen. Hiervoor kunt u via 020-845265 contact opnemen om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen voor meer informatie.
vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.