Gietvloer showroom

In onze showroom in Amsterdam bekijkt u diverse gietvloeren, zodat u direct een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. We laten u graag zien wat de opties zijn en geven u advies over de vloer die het beste aansluit bij uw wensen en situatie. Op basis van uw wensen geven we ook direct een prijsindicatie, zodat u weet wat u kunt verwachten. Om u zo goed mogelijk van een persoonlijk advies te kunnen voorzien, is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken.

We hanteren uiteraard nauwgezet de adviezen van het RIVM bij uw bezoek aan onze showroom. De gezondheid van onze klanten, maar ook die van onze medewerkers staat op de 1e plaats. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we gezond blijven.

Bel voor een afspraak Formulier voor een afspraak

Kom langs in de showroom van Coatingvloer.nl

Showroom Coatingvloer.nl
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak te bezoeken. Een afspraak maken kan telefonisch of per mail.

T: 020 845 2650
E: info@coatingvloer.nl
R: Routebeschrijving

Gratis prijsberekening

Over Coatingvloer.nl

Bij Coatingvloer.nl vindt u een divers aanbod design gietvloeren en bedrijfsvloeren: onderhoudsvriendelijk, eigentijds en met de hoogste kwaliteit. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren en voorzien u van gedegen en persoonlijk advies voor de perfecte gietvloer die past bij uw wensen en situatie. Om de beste kwaliteit te garanderen begeleiden we u het gehele proces: we adviseren, plaatsen en onderhouden uw vloer.

Een kijkje in de showroom

We heten u graag welkom in onze showroom om de gietvloeren te bekijken. Onderstaande foto’s geven u een impressie van de showroom.

Routebeschrijving

De showroom van Coatingvloer.nl is gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid. Bekijk de routebeschrijving.

Maak een afspraak

optioneel
Geef indien mogelijk alvast aan op welke datum en tijdstip u langs wilt komen

Geef aan hoe wij contact met u kunnen opnemen.

CAPTCHA afbeelding

Bekijk onze design gietvloeren

In onze showroom bekijkt u onze prachtige design gietvloeren, geschikt voor iedere ruimte van uw woning of bedrijfspand.