Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Natte procedés en Ucrete vloer

Een omgeving met natte procedés en Ucrete vloer is de perfecte combinatie. Er zijn daarbij verschillende oppervlakteprofielen beschikbaar. De oppervlakteprofielen dragen bij aan het verhogen van de veiligheid en efficiënt benutten van de werkomgeving. Voor natte procedés en Ucrete vloer geldt dat er dan ook uiteenlopende toepassingen zijn. Bovendien kan iedere vloer op basis van andere eisen worden afgewerkt, zodat de toepassing van deze vloerafwerking daarmee nog breder wordt.

Omgeving met natte procedés en Ucrete vloer

Iedere omgeving met natte procedés en Ucrete vloer kan als een uitstekende combinatie worden beschouwd, maar er zijn een aantal branches waar deze vloerafwerking haast een must is. Bijvoorbeeld in de levensmiddelenindustrie in ruimtes waar voedsel wordt bereid of verwerkt, zoals bakkerijen, visverwerkende bedrijven, en commerciële grootkeukens. Ook in de drankindustrie met een omgeving met natte procedés past een Ucrete vloer perfect als hygiënische, sterke, hittebestendige en veilige basis. Zo zijn er nog vele meer sectoren geschikt voor de toepassing van deze vloer, zoals de farmaceutische sector en zware industrie.

Natte procédes en Ucrete vloer met slijtvast karakter

Bij natte procedés is de Ucrete vloer in meerdere opzichten ideaal te noemen. Het betreft hier namelijk een vloer met een slijtvast karakter. De vloer wordt niet voor niets als de sterkste vloer ter wereld omschreven. Bovendien is de Ucrete vloer niet alleen slijtvast, maar vooral ook geschikt voor een omgeving met natte procedés vanwege het vergroten van de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer. Er zijn altijd meerdere oppervlakteprofielen beschikbaar en de vloer kan verder naar wens afgewerkt worden.

Advies over Ucrete vloer bij natte procedés

U kunt uiteraard advies van ons krijgen als het gaat om de combinatie van een omgeving met natte procedés en een Ucrete vloer. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom om uw wensen in kaart te brengen. Onze expertise komt goed van pas om u passend te kunnen adviseren over het samenstellen van de Ucrete vloer voor een omgeving met natte procedés. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de mogelijkheid online een offerte aan te vragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan