Links - Coating Vloer
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Partnerlinks

De Rietdekkerij

Rietdekkersbedrijf de Rietdekkerij heeft jaren ervaring en is gespecialiseerd in het plaatsen van hoge kwaliteit rieten daken.

 

Ton Scholten

Op zoek naar een nieuwe badkamer in Amsterdam die goed matcht met uw nieuwe coatingvloer? Bezoek dan eens de showroom van Ton Scholten.

 

Desko

Desko is niet alleen specialist in kantoormeubelen, ze leveren ook tapijttegels voor lage prijzen en uitstekende kwaliteit!

 

Koston

Koston is gespecialiseerd in het isoleren van woningen, van spouwmuurisolatie tot vloerisolatie. Daarnaast maakt Koston gebruik van diverse soorten milieuvriendelijke isolatiematerialen.

 

Hekwerk Soest

Hekwerk Soest B.V. is dé hekwerk specialist voor de particuliere en de zakelijke markt. Hekwerk Soest levert en plaatst alle bekende soorten hekwerk, waaronder dubbelstaafmat-hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk en sierhekwerk

 

Konijnenburg Wielen

Konijnenburg wielen is gespecialiseerd in industriële zwenkwielen en bokwielen. Naast het ontwikkelen van wielen op maat voor industriële doeleinden heeft Konijnenburg ook ruim 20.000 verschillende standaard afmetingen wielen op voorraad. Voor meubelwielen, vulkollan aandrijfwielen, luchtband wielen, zwenk- en bokwielen, zwaarlastwielen en ander soort wielen voor industriele doeleinden gaat u naar Konijnenburg Wielen. Bekijk de website voor meer informatie: www.wielen.nl

 

Chem-Dry Spanjerberg

Chem-Dry Spanjerberg reinigt uw vloeren grondig en professioneel met een unieke en gepatenteerde methode. De reinigingstechniek is veilig voor mens en dier, laat geen residu achter en afhankelijk van het te reinigen oppervlak kan het in erg korte tijd gebeuren. Kijk voor meer informatie op de website van Chem-Dry Spanjerberg.

 

iClicks Nederland

Bij iClicks Nederland BV vindt u een full service online marketing bureau dat zich richt op het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven. Dankzij een team van ervaren, enthousiaste en hoogopgeleide online marketeers realiseren wij dagelijks online succes voor onze klanten. Ga voor meer informatie naar www.iclicks.nl

 

Trapmattengigant.nl

Stijlvolle trapmatten voor uw trap vindt u bij trapmattengigant.nl: een trapmatten webshop met een ruim aanbod stoffen, velours en aluminium trapmatten. Ook voor trapmaantjes kunt u bij deze webshop terecht.

 

Onlinebetonstenen.nl

Het assortiment van onlinebetonstenen.nl bevat uitsluitend betonstenen van het kwaliteitsmerk Kijlstra Bestrating. Hieronder vallen onder andere betontegels. Ga voor het volledige assortiment naar onlinebetonstenen.nl.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl