Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Kleurvaste gietvloeren

Kleurvaste gietvloeren blijven jarenlang de kleurechtheid behouden. Bij deze vloeren die niet over deze eigenschap beschikken, treedt er in de loop der tijd verkleuring op. Dat komt onder meer door uv-licht. Het zonlicht dat op de vloer schijnt, heeft normaal gesproken een dusdanige invloed dat de originele kleur langzamerhand verdwijnt. Bij kleurvaste gietvloeren is dat niet het geval. De originele kleur blijft jarenlang behouden, zodat u al die tijd van een fantastische vloer kunt genieten. De term die voor dit vloertype gebruikt wordt, is alifatische gietvloer.

Kleurvaste gietvloeren: Green Line Comfort

De kleurvaste gietvloeren die Coatingvloer.nl in het assortiment heeft, betreft de PU Gietvloer Green Line Comfort. De kleurvastheid wordt gegarandeerd. Zelfs na vele jaren is de kleurechtheid van de vloer nog aanwezig. Naast kleurvaste gietvloeren is er een optie om de keuze te maken voor een kleurstabiele uitvoering. Hiervoor wordt niet de garantie geboden dat er in de toekomst geen verkleuring ontstaat. Bij de kleurstabiele vloeren is er sprake van een mogelijkheid dat deze in de toekomst wel aan verkleuring onderhevig kunnen zijn.

Kleurvaste gietvloeren in iedere kleur te leveren

Kleurvaste gietvloeren zijn door Coatingvloer.nl in iedere kleur te leveren. U kunt voor een lichte kleur kiezen, maar ook voor een hele felle uitvoering van een kleurtint. Daarnaast zijn er opties beschikbaar om als het ware met kleuren te spelen en er patronen in aan te brengen. Voor wat betreft de kleuren van kleurvaste gietvloeren kunt u altijd met uw voorkeuren rekening houden. Naast de kleurvastheid profiteert u uiteraard ook gewoon van alle andere voordelen.

Een kleurvaste gietvloer van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over de kleurvaste gietvloeren van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Overige voordelen kleurvaste gietvloeren

Een ander voordeel van kleurvaste gietvloeren is dat er sprake is van een fantastisch comfort. Het comfort is onder te verdelen in het warmtegevoel en de elastische tred die ervaren wordt als u over kleurvaste gietvloeren loopt. Dat is namelijk de kracht van kunsthars polyurethaan. Mocht u meer willen weten of geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een kleurvaste gietvloer dan kunt u contact opnemen met Coatingvloer.nl. Onze showroom is op afspraak te bezichtigen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.