Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Is een gietvloer voordelig?

Voordelige gietvloer

Een gietvloer wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De mooie strakke vloer heeft veel praktische voordelen en ziet er ook nog eens prachtig uit. Maar een nieuwe vloer is voor velen van ons een grote investering. Denkt u eraan om een gietvloer te laten aanbrengen? We vertellen u graag waarom een gietvloer voordelig is.

De prijs van een gietvloer

We zullen eerlijk zijn. Een gietvloer is bij aanschaf niet de goedkoopste vloer. Wanneer u krap bij kas zit dan zijn er andere goedkopere opties te vinden. Maar voor de iets hogere prijs die u betaalt voor een gietvloer krijgt u wel veel terug. Ten eerste is een gietvloer een echte blikvanger in huis. De vloer is erg stijlvol en u zult vaak complimenten krijgen over uw mooie vloer. Ten tweede is een gietvloer makkelijk in onderhoud. De vloer raakt niet snel beschadigd en vloeistoffen dringen niet door tot in de vloer. Hierdoor heeft u geen onnodige schoonmaakkosten. Voor een kwaliteit vloer is een gietvloer daarom een voordelige keuze.

Een slimme investering

Maar er zijn nog meer redenen waarom een gietvloer voordelig is. Een gietvloer is namelijk erg sterk en duurzaam. U kunt jaren genieten van de vloer. Wanneer een andere vloer al vervangen had moeten worden ligt uw gietvloer er nog mooi bij. Hierdoor verdient u over tijd uw geld terug. Het is een slimme investering. Mocht de toplaag na jaren toch zijn glans hebben verloren dan is deze snel en voor een lage prijs opnieuw aan te brengen. Hierdoor is uw gietvloer weer net zo mooi als toen hij net was aangebracht.

Groter oppervlakte

Om de prijs van een gietvloer per vierkante meter te verlagen kunt u de gietvloer op de gehele benedenwoning laten aanbrengen. Hierdoor bespaart u geld omdat de prijs van een gietvloer lager wordt bij een groter oppervlakte. Daarnaast ziet dit er ook nog eens erg mooi uit. Wanneer de gehele benedenwoning een gietvloer heeft creëert dit één mooi geheel en zal dit de woning optisch vergroten. Leer hier meer over de prijs van een gietvloer: gietvloer prijs

Tip: Het is ook mogelijk om samen met de buren tegelijkertijd een gietvloer te laten aanbrengen. U krijgt dan burenkorting waardoor de prijs per vierkante meter lager wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de burenkorting of over de prijzen van onze gietvloeren.

Conclusie: Een gietvloer is een investering waar u uw hele leven lang plezier van heeft. Uiteindelijk verdient u zo uw geld terug en daarom is een gietvloer voordelig.

Bron afbeelding: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan