Beton Cire in de badkamer | 8 inspiratie tips | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Beton Cire in de badkamer – acht keer inspiratie

Beton Cire in de badkamer – acht keer inspiratie

Beton Cire is geweldig materiaal om te gebruiken voor vloeren in de badkamer. Het is namelijk slijtvast, hygiënisch en ook nog eens erg mooi. Bij beton cire is er geen sprake van voegen, zoals je die wel hebt bij veel andere vloeren hebt. Hierdoor kan er geen schimmel ontstaan. Ook is beton Cire erg sterk waardoor een vloer van Beton Cire lang meegaat.

Dit zijn acht inspiratietips voor beton Cire in de badkamer:
Beton Cire in de badkamer

1. Een volledige beton Cire badkamer

Het is mogelijk om een vloer van beton Cire te laten aanbrengen, maar je kunt ook muren en badkamer-meubels bedekken met beton Cire. Omdat beton Cire zo sterk is, is het op erg veel plekken te gebruiken. Laat bijvoorbeeld een inloopdouche afwerken met beton Cire zodat deze mooi overloopt in de rest van de badkamer.
Beton Cire met kiezelstenen

2. Combineer beton Cire met kiezelstenen

Beton Cire in combinatie met kiezelstenen geeft een hele mooie natuurlijke uitstraling. Je kunt voor een vloer met kiezelstenen kiezen of de kiezelstenen op andere plekken verwerken.
Beton Cire met aardetinten

3. Beton Cire: mysterieuze aardetinten

Badkamers waren een lange tijd vaak wit. Maar met beton Cire zijn er veel kleuren mogelijk waaronder verschillende aardetinten. Zoals je kan zien op de foto kan dat erg mooi en mysterieus zijn, zeker als je het combineert met gouden accenten. Dit heeft een hele rijke en warme uitstraling.
Romantische badkamer van Beton Cire

4. Romantische badkamer

Beton Cire kan heel strak en stoer zijn. Maar crèmekleurige beton Cire is in combinatie met hout en de juiste accessoires juist heel romantisch.
Beton Cire in 2 kleuren

5. Twee kleuren

Dit is een duidelijk voorbeeld van een prachtige strakke beton Cire vloer. Het is ook leuk om er juist niet voor te kiezen om alles in dezelfde kleur aan te brengen. Zo valt de mooie vloer van beton Cire meer op.
Zwart-wit stijl badkamer

6. Zwart-Wit

Voor liefhebbers van contrasten en strak interieur is dit een echte aanrader. De zwarte onderdelen steken mooi af tegen het witte beton Cire.
Gekleurd beton cire

7. Kies voor kleur

Naast aardetinten en klassiek wit of grijs zijn vloeren en wanden van gekleurd beton Cire ook schitterend. Kijk maar naar deze mooie donkergroene badkamer van beton Cire.
Gietvloer en Beton Cire

8. Een gietvloer en beton Cire

Een strakke gietvloer staat ook erg mooi in combitie met beton Cire. Zo kan je op de wanden of andere delen van de badkamer beton Cire laten aanbrengen. Dit geeft een mooi contrast met een mattere gietvloer.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Project afgerond bij de Sociale Verzekeringsbank te Leiden
Duurzame gietvloer
Een duurzaam interieur