Industrievloeren met antislip - Coatingvloer.nl

Industrievloeren met antislip

Industrievloeren met antislip

Bij Coatingvloer.nl beschikken we over een groot aanbod industrievloeren. Iedere vloer wordt gemaakt van een ander materiaal, heeft een andere samenstelling en is daardoor ook weer geschikt voor een andere ruimte. Wanneer u een industrievloer in uw bedrijfsruimte wilt laten aanleggen, is het dan ook van groot belang om u van tevoren goed te laten adviseren over de meest geschikte vloer voor uw gebruiksdoel.

Veiligheid voor alles met een antislip industrievloer

Iedere industrievloer die door ons wordt aangelegd, heeft echter hetzelfde doel: veiligheid bieden voor uw medewerkers. Daarom bieden we ook industrievloeren aan met antislip, wat ervoor zorgt dat medewerkers, maar ook bezoekers of klanten veilig over uw industrievloer kunnen lopen. Welke vloeistoffen of andere middelen er in de ruimte ook gebruikt worden. Vocht op een vloer kan namelijk gevaarlijke situaties veroorzaken.

Toepassing in diverse ruimten

Een antislip industrievloer is verkrijgbaar in verschillende gradaties, zodat u de hoeveelheid antislip kunt aanpassen op het gebruik van de ruimte. Een antislip vloer wordt voornamelijk aangeraden in ruimten waar veel met vloeistoffen gewerkt (en dus ook geknoeid) wordt. Denk bijvoorbeeld aan een werkplaats, garage, maar ook supermarkten of keukens in de horeca of in zorginstellingen. Ook op galerijen van gebouwen wordt een antislip vloer vaak toegepast.

De prijs van uw antislip industrievloer

Voordat de antislip industrievloer wordt aangebracht, is het belangrijk dat de ondergrond volledig vlak en egaal is. Dit geldt eigenlijk voor alle gietvloeren. Na het aanbrengen van de antislip coating is de vloer na twaalf uur alweer beloopbaar. De prijs van de industrievloer met antislip is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal vierkante meters en het gekozen materiaal. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom voor uitgebreid advies

Heeft u vragen over onze antislip industrievloeren of wilt u weten welke industrievloer het meest geschikt is voor uw bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op, zodat we een afspraak voor een bezoek in onze showroom met u kunnen plannen. Hier vertellen we u graag alles wat u moet weten over de industrievloer met antislip.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer nieuwbouwhuis
Inspiratie: gietvloeren in nieuwbouwhuizen
Plantage Buyten Nieuwbouw Amsterdam
Plantage Buyten perfect voor moderne gietvloer in huis