De industrievloer van topklasse - Coatingvloer.nl
witte gietvloer

Witte gietvloer

Epoxy gietvloer

Designbeton gietvloeren

Vloercoating

Gietvloer winkel

Vloercoating snel belastbaar

Gietvloer betonlook

Garagevloer gietvloer

Gietvloer strong white

Gietvloer kantoor

Design betonvloeren woning

De industrievloer van topklasse

De kunststof industrievloer: daar kunt u op bouwen

Industrievloeren moeten op zijn zachtst gezegd tegen een stootje kunnen. Een vloer van kunststof is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch zijn kunststofvloeren juist uitermate geschikt voor toepassing in de industriële sector. Het gaat dan meestal om vloeren die gemaakt zijn van epoxy, maar ook de polyurethaan gietvloer of een gietvloer op basis van epoxy en polyurethaan is niet ongebruikelijk.

industrievloer

De ijzersterke industrievloer, ook in zware omstandigheden

De mogelijkheden die een kunststofvloer biedt, zijn vrijwel eindeloos. Ze kunnen een hoge belasting hebben, of het nu gaat om mechanische, chemische, dynamische of puntbelasting. Ook qua afwerking en vormgeving zijn er talloze mogelijkheden. Zo is een industrievloer van kunststof leverbaar in vrijwel elke denkbare kleur, en kan hij afgewerkt worden in vele antislipgradaties. Hitte en zuren hebben geen invloed op een kunststof vloer, en vuil en stof behoren tot het verleden.

Coating Vloer & Company levert gietvloeren aan particulieren en bedrijfsleven, maar ook in de industrie zijn onze vloeren te vinden. De EP Gietvloer HQ is bijvoorbeeld erg populair in werkplaatsen, garages, industriehallen, ESD-ruimtes, productiehallen, magazijnen en bouwmarkten. En niet voor niets, want hij voldoet aan alle eisen die deze omgevingen stellen.

Een industrievloer van Coating Vloer & Company is altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over de industrievloeren van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl