Industrie gietvloer inspiratie

Industrie gietvloer inspiratie opdoen, is belangrijk omdat u zo een goed inzicht krijgt in de verschillende mogelijkheden. U bent niet de eerste die de keuze maakt voor een gietvloer van Coatingvloer.nl en dat betekent dat er mogelijkheden zijn om industrie gietvloer inspiratie op te doen op basis van eerder door ons uitgevoerde projecten. Dat geeft meteen al een concreet beeld van wat u mag verwachten. Daarnaast inspireren wij u graag ook nog op andere manieren die zowel online als in onze showroom beschikbaar worden gesteld.

Meer foto’s

Brochure voor industrie gietvloer inspiratie

U kunt door middel van het downloaden van de brochure die op onze website beschikbaar is industrie gietvloer inspiratie opdoen. Onze gietvloeren sluiten naadloos aan bij uw bedrijf en dat kan gesteld worden, omdat wij meerdere opties beschikbaar hebben. Bovendien zijn er speciale afwerkingen beschikbaar, zodat de industriële gietvloer volledig op uw bedrijf en bedrijfsomstandigheden wordt afgestemd. In de brochure staan verschillende afbeeldingen die een bron vormen voor industrie gietvloer inspiratie.

Industrie gietvloer inspiratie op basis van informatie

Uitgebreide informatie over de verschillende soorten industriële gietvloeren kunnen eveneens een goede bron zijn om inspiratie op te doen. Zo ontdekt u misschien eigenschappen van bepaalde naadloze vloeren in ons assortiment, waarvan u het bestaan niet eens wist. Van alle soorten naadloze vloeren die geschikt zijn voor toepassing in de industriële sector wordt uitgebreide informatie verstrekt op onze website. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Industrie gietvloer inspiratie van onze adviseurs

De adviseurs van Coatingvloer.nl hebben uiteraard een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in de loop der jaren. Zij vormen dan ook een levende bron van industrie gietvloer inspiratie waar u van kunt profiteren. U kunt ons meteen bellen op 020-8452650 om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom. In onze showroom doet u inspiratie in de praktijk op en kunnen wij u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.
vrijblijvende offertebel: 020 845 2650

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl