Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Hygiëne en schoonmaken van Ceramix Crete vloer

Een Ceramix Crete vloer kent vanuit de basis een lange levensduur. Om de uitstraling van de vloer te behouden, wordt echter wel aangeraden om deze regelmatig te onderhouden. De vloeren zijn naadloos en beschikken over een structuur van het oppervlak dat als extreem gesloten kan worden aangemerkt. Zo krijgt vloeistof geen enkele kans om door het oppervlak te dringen. De hygiëne blijft uiteraard gewaarborgd als de vloer met enige regelmaat wordt gereinigd. Schimmels en bacteriën krijgen dan ook geen kans om zich te ontwikkelen bij de toepassing van een Ceramix Crete vloer die inert is.

Ceramix Crete vloer voor farmaceutische sector en voedingsbranche

De specifieke kenmerken van Ceramix Crete vloeren, zoals met betrekking tot de hygiëne, zorgen ervoor dat deze vloer bij uitstek geschikt is voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en in de farmaceutische sector. De hoge chemische weerstand van de vloer is eveneens een uniek kenmerk. Daardoor zal er bij het schoonmaken van de vloer geen beschadiging optreden als voor de reiniging vrij verkrijgbare schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Na het schoonmaken van de vloer wordt aangeraden om de vloer te drogen. Mocht er namelijk vloeistof van schoonmaakmiddelen achterblijven, dan kan dat verdampen en dat zal te zien zijn op het oppervlak.

Schoonmaken van Ceramix Crete vloer

Er kan bij het schoonmaken van Ceramix Crete vloeren gebruikt worden gemaakt van daarvoor geschikte schoonmaakmiddelen. Bij het reinigen van de vloer is aan te raden om een middel te gebruiken dat het vuil op het oppervlak losweekt. Daarna kan het vuil eenvoudig worden verwijderd. Bij het gebruik van een mechanisch schoonmaakapparaat kan een nog beter resultaat worden behaald. Bovendien biedt dat meer praktisch gemak indien er sprake is van een grote ruimte.

Tips reiniging Ceramix Crete vloeren in voedingsmiddelensector

  • Frequente schoonmaak
  • Los afval opruimen
  • Ontvettingsmiddel toepassen
  • Mechanisch schoonmaakapparaat gebruiken
  • Reinigingsmiddelen van vloer verwijderen
  • Naspoelen en drogen van de vloer voor optimaal resultaat

Wilt u meer informatie over onze Ceramix Crete vloeren? Neem dan telefonisch contact op met Coating Vloer & Company. Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan