Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Hoelang gaat een gietvloer mee?

Een gietvloer is een sterke en duurzame vloer die lang mee gaat. Dat is een van de voordelen van een gietvloer en ook een van de redenen waarom mensen voor een gietvloer kiezen. Maar wat wil dat zeggen? Hoelang gaat een gietvloer dan mee?

De levensduur van een gietvloer

Er zijn verschillende soorten gietvloeren, maar in het algemeen geldt dat een gietvloer van Coatingvloer.nl zo’n 30 jaar meegaat. Een gietvloer gaat zo lang mee omdat de gietvloer uit verschillende lagen bestaat. Dit maakt de vloer erg sterk en weerbaar. Een gietvloer is dan ook een slimme investering als u op zoek bent naar een vloer waar u voorlopig van kan genieten.

Het onderhouden van een gietvloer

Een gietvloer heeft bijna geen onderhoud nodig. Als u de vloer geregeld schoonmaakt en de vloer beschermt tegen krassen blijft hij tientallen jaren mooi. U kunt de vloer beschermen tegen krassen door binnenshuis schoenen uit te doen, een inloopmat te plaatsen en door viltjes onder meubels te plaatsen. Bij de oplevering van de vloer geven we u altijd een uitgebreid schoonmaakadvies zodat u de vloer op een effectieve en onschadelijke manier kan reinigen.

schoonmaak artikelen gietvloer

Een nieuwe topcoating

Na een aantal jaren intensief gebruik is het mogelijk dat de vloer niet meer zo mooi is als deze ooit was. In dat geval is het mogelijk om een nieuwe topcoating te laten plaatsen. Met een nieuwe coatinglaag wordt de vloer weer zo goed als nieuw! En het heeft twee voordelen, het plaatsen van een nieuwe topcoating is goedkoper én sneller dan het plaatsen van een nieuwe vloer.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Als u op zoek bent naar een gietvloer van hoge kwaliteit en waar u jaren van kan genieten, dan willen we u onze gietvloeren aanbevelen. Wij hebben een breed aanbod aan gietvloeren in diverse stijlen en kleuren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor gietvloer renovatie of het plaatsen van een nieuwe topcoating over een bestaande gietvloer. Vraag bij interesse online een vrijblijvende offerte aan.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan