Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Goedkope gietvloeren

Een goedkope gietvloer biedt uitkomst als er met een bepaald budget rekening gehouden moet worden. Het biedt ook uitkomst als u niet meer wenst te betalen dan nodig is. Wij bieden u de kans om een goedkope gietvloer aan te schaffen. U hoeft alleen die kans nog maar aan te nemen om een droomvloer voor uw woning of de perfecte vloer voor uw bedrijf te realiseren. Wij hebben verschillende naadloze vloeren beschikbaar en deze variëren bovendien in prijs. Zo kunt u altijd voor een budgetvriendelijke oplossing kiezen.

Korting op een toch al goedkope gietvloer

Coatingvloer.nl biedt u extra voordeel. Een voordeel in de vorm van een toch al goedkope gietvloer. Die korting kan op verschillende manieren verkregen worden, maar wel altijd vanuit dezelfde basis. Dat is namelijk dat er gekeken wordt naar het totale aantal vierkante meters van het project of van projecten die gecombineerd worden. In het laatste geval kunt u denken aan korting op een toch al goedkope gietvloer indien buren bijvoorbeeld samen de keuze maken om een nieuwe vloer bij ons aan te schaffen.

De goedkope gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prijstechnisch aantrekkelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

goedkope gietvloeren

Uitstekende kwaliteit van goedkope gietvloer

De aanschaf van een goedkope gietvloer betekent bij ons in elk geval niet dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. De kwaliteit is bij ons namelijk altijd uitstekend en dat geldt dan ook indien de keuze valt op een goedkope gietvloer. Ook onze service is uiteraard vanzelfsprekend klantgericht net als dat er projectbegeleiding wordt geboden vanaf het begin tot het eindresultaat er staat.

Goedkope gietvloer laten aanbrengen

U kunt door ons een goedkope gietvloer laten aanbrengen. U kunt daarvoor een offerteformulier invullen of eerst in gesprek gaan met onze adviseur. Hiertoe bieden wij u de gelegenheid om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. U kunt dan advies krijgen en de mogelijkheden ontdekken die wij te bieden hebben. Vervolgens kan er een goedkope gietvloer op maat worden samengesteld en kunnen er afspraken gemaakt worden over het vervolgproces.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.