Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Twee verschillende gietvloeren geplaatst in een vrijstaande woning

Gietvloer vrijstaande woning

Net als de buren hebben deze bewoners van een vrijstaande woning in Diemen gekozen voor een gietvloer van Coatingvloer. Of eigenlijk zelfs voor twee gietvloeren! In de woning hebben we twee PU gietvloeren Green Line gelegd, in de kleuren ‘Steel’ en ‘Dark Grey’. In totaal hebben we op 170 vierkante meter gietvloeren geplaatst.

Twee verschillende gietvloer

Op de begane grond ligt nu een gietvloer in de betonlook tint ‘Dark Grey’. Een betonlook gietvloer heeft lichte kleurverschillen en tekeningen in de vloer. Hierdoor lijkt de vloer erg op een betonnen vloer. Een van de voordelen van een betonlook gietvloer is dat je er vuil minder snel op terug ziet. Daarom is de vloer perfect voor in de woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping ligt een gietvloer in de solo tint ‘Steel’, een tijdloze grijze tint. Een solo tint gietvloer is volledig egaal van kleur. Dit staat erg rustig en kalm. Op de foto’s kan je duidelijk het verschil zien tussen de betonlook gietvloer en de gietvloer met een solo kleur.

Wij zijn zeer blij met de PU gietvloer Green Line. Hij is makkelijk, naadloos en strak en ook niet te kil. Een perfecte vloer voor ons! En de gietvloer is geplaatst door echte vakmensen. Bedankt!

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer met erg veel voordelen. Ten eerste is een PU gietvloer Green Line een schitterende design vloer en kiezen veel mensen voor een gietvloer omdat hij er zo mooi uitziet. De vloer is volledig naadloos en kan in veel verschillende kleuren worden aangebracht. Maar een gietvloer heeft ook praktische voordelen en ook daarom heeft het gezin met jonge kinderen voor gietvloeren gekozen. Een gietvloer is namelijk erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Een gietvloer is vochtwerend waardoor een gietvloer ook geschikt is voor in de keuken en de badkamer. Daarnaast is een gietvloer een duurzame vloer, waardoor je lang van de vloer kan genieten.

Gietvloer met hoge witte plinten

De gietvloeren zijn gecombineerd met hoge witte plinten. Dit geeft een mooi afgewerkt effect. Hoge witte plinten zijn klassiek en verbinden de muur en de vloer. Een gietvloer kan ook plintloos blijven, omdat de vloer naadloos overloopt in de muur. Maar om de vloer en de muur te beschermen zijn plinten wel aan te raden. En plinten maken het plaatje helemaal af!

Een gietvloer bij u thuis

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer? Neem dan gerust contact met ons op om een af-spraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.