Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Twee gietvloeren in een woning in de binnenstad van Amsterdam

Deze prachtige woning in Amsterdam is gedurende zeven maanden verbouwd. Het plaatsen van nieuwe vloeren maakte hier deel van uit. Wij hebben er twee gietvloeren geplaatst. Een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Misty Green’ en een PU Gietvloer Green Line met betonlook in de kleur ‘Brown Stone’. De Misty Green uitvoering ligt op de eerste verdieping en de betonlook gietvloer ligt in de woonkamer en de keuken en op de tweede verdieping. In totaal hebben we de vloeren op 90 vierkante meter aangebracht.

Netjes afgewerkt

De gehele woning is slim ingericht en netjes afgewerkt. De naadloze gietvloeren zijn hier een voorbeeld van. In de badkamer heeft de gietvloer holle plinten en loopt de gietvloer door in de inloopdouche. Maar er zijn ook veel slimme en minimalistische kastoplossingen in de gehele woning. Hierdoor kan alles netjes worden opgeborgen en ziet de woning er opgeruimd uit.

Een lichte woning

De kleuren die gebruikt zijn, zijn licht en rustig. We zien vooral veel wit. De woonkamer zit op de zolder en heeft dakramen en grote glazen schuifdeuren die opengaan naar het terras. Hier valt veel licht door naar binnen.

Een praktische vloer

Wist u dat een gietvloer een erg praktische vloer is? De vloer is vochtwerend en naadloos en kan daarom makkelijk schoongemaakt worden. Ook is het een sterke vloer waar u jaren van kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan