Twee gietvloeren in een woning in de binnenstad van Amsterdam
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Twee gietvloeren in een woning in de binnenstad van Amsterdam

Twee gietvloeren in een woning in de binnenstad van Amsterdam

Deze prachtige woning in Amsterdam is gedurende zeven maanden verbouwd. Het plaatsen van nieuwe vloeren maakte hier deel van uit. Wij hebben er twee gietvloeren geplaatst. Een PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Misty Green’ en een PU Gietvloer Green Line met betonlook in de kleur ‘Brown Stone’. De Misty Green uitvoering ligt op de eerste verdieping en de betonlook gietvloer ligt in de woonkamer en de keuken en op de tweede verdieping. In totaal hebben we de vloeren op 90 vierkante meter aangebracht.

Netjes afgewerkt

De gehele woning is slim ingericht en netjes afgewerkt. De naadloze gietvloeren zijn hier een voorbeeld van. In de badkamer heeft de gietvloer holle plinten en loopt de gietvloer door in de inloopdouche. Maar er zijn ook veel slimme en minimalistische kastoplossingen in de gehele woning. Hierdoor kan alles netjes worden opgeborgen en ziet de woning er opgeruimd uit.

Een lichte woning

De kleuren die gebruikt zijn, zijn licht en rustig. We zien vooral veel wit. De woonkamer zit op de zolder en heeft dakramen en grote glazen schuifdeuren die opengaan naar het terras. Hier valt veel licht door naar binnen.

Een praktische vloer

Wist u dat een gietvloer een erg praktische vloer is? De vloer is vochtwerend en naadloos en kan daarom makkelijk schoongemaakt worden. Ook is het een sterke vloer waar u jaren van kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Almere
Een betonvloer in een nieuwbouwwoning op de Utrechtse Heuvelrug