Gietvloeren voor woningen - Coating Vloer
gietvloeren van designbeton

Gietvloeren van designbeton

gietvloeren in betonlook

Gietvloeren in betonlook

gietvloer naadloos

Gietvloer naadloos

betonlook gietvloer

Betonlook gietvloer

gietvloeren

Gietvloeren

gietvloeren voor woning

Gietvloeren voor woning

Coating Vloer & Company: levert de ideale gietvloer voor uw woning

Bij Coating Vloer & Company krijgen we steeds vaker de vraag of we onze gietvloeren ook aan particulieren leveren. Ons antwoord daarop is een volmondig ?ja?. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het aanbrengen van kunststofvloeren in het bedrijfsleven en de industriële sector, en de technische kennis die we daarbij hebben opgedaan, kunnen we ook prima inzetten om een mooie gietvloer in uw woning aan te brengen.

Bij het aanbrengen van een designvloer komt echter meer kijken dan technische kennis en vakkundigheid. Vaak is het samenstellen en aanbrengen van een gietvloer in woningen een heel gedetailleerd werk. Onze applicateurs beschikken allemaal over liefde voor het vak en combineren die met een vaste hand en oog voor detail. Daardoor kunnen we u garanderen dat uw nieuwe gietvloer er straks prachtig strak bij ligt, zodat hij met recht een stijlvolle basis voor uw interieur vormt.

gietvloeren voor woning

Gietvloeren: mooi en duurzaam

We krijgen ook regelmatig vragen van particulieren over de voor- en nadelen van kunststofvloeren in woningen. We zullen eerlijk tegen u zijn: een gietvloer is, net als andere vloersystemen, gevoelig voor beschadiging en slijtage. Maar we willen daar wel aan toevoegen dat een gietvloer gemiddeld 20 jaar meegaat, en dat hij bovendien door de jaren heen steeds mooier wordt, ondanks kleine beschadigingen. Die beschadigingen zijn overigens ook relatief eenvoudig te repareren.

De voordelen die een gietvloer biedt, wegen in onze ogen ruimschoots op tegen eventuele nadelen. Zo zijn de gietvloeren van Coating Vloer & Company bijvoorbeeld stofvrij en zeer eenvoudig schoon te houden: stofzuigen met een zachte borstel en eventueel nadweilen met koud water (zonder schoonmaakmiddel!) is genoeg. Onze vloeren zijn vochtbestendig en vloeistofdicht, dus nare vlekken van bijvoorbeeld omgegooide drankjes zijn verleden tijd.

Gietvloeren: comfortabel en luxe

En een gietvloer biedt nog meer praktische voordelen. Meer informatie daarover vindt u op de pagina?s over onze vloersystemen, maar we kunnen u vast verklappen dat een gietvloer bijvoorbeeld heel makkelijk te combineren is met vloerverwarming, een geluidsdempende werking heeft en heerlijk is om op te lopen. Zelfs met blote voeten, want een kunststofvloer neemt altijd de omgevingstemperatuur aan.

Bent u geïnteresseerd in een mooie, strakke gietvloer die uw huis een persoonlijke uitstraling geeft, neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen met u. Samen met u creëren ze de ideale woningvloer, die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. U kunt telefonisch contact met Coating Vloer & Company opnemen: 020-8452650. Maar u kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl