Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Twee kleuren gietvloeren in een woning in Diemen

Gietvloer PU green line

In deze woning in het zuiden van het centrum van Diemen liggen nu twee mooie gietvloeren. In totaal hebben we op 207 vierkante meter een PU gietvloer Green Line geplaatst, in de kleuren ‘Mangaan’ en ‘Earth Grey’

Twee verschillende kleuren

De bewoners hebben op de begane grond en op de eerste verdieping gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de betonlook kleur ‘Mangaan’. ‘Mangaan’ is een prachtige groene tint. Het is weer eens wat anders! Een rustige en natuurlijke groentint. Omdat ‘Mangaan’ een betonlook mix is, zijn er twee kleuren gebruikt die gemengd zijn. Hierdoor zie je lichte kleurverschillen in de vloer, wat een mooi betonnen effect geeft.

De andere gietvloer, in de kelder en op zolder, is in de kleur ‘Earth Grey’ gelegd. Een klassieke grijze kleur. ‘Earth Grey’ is een solo mix, waarbij dan ook maar één kleur gebruikt is. De gehele gietvloer is overal precies dezelfde kleur.

We zijn erg blij met de gietvloeren van Coatingvloer.nl. Beide kleuren zijn schitterend. ‘Mangaan’ heeft net even een andere uitstraling, maar past toch overal bij. De gietvloer is ook erg makkelijk te onderhouden.

Een sfeervol interieur

De woning is sfeervol ingericht. Het is een leuke mix van klassieke en moderne elementen. Op de bene-denverdieping staan de klassieke groene kastjes erg mooi bij de groene gietvloer. Een leuk detail: de bloemen van het schilderij komen weer terug in de lampenkap en het andere schilderij.

In de moderne leefkeuken staat de strakke PU gietvloer Green Line schitterend bij het minimalistische kookeiland en de grijze barkrukken. Zoals u ziet is een gietvloer goed te combineren met een klassieke stijl, maar ook juist met een moderne stijl.

Burenkorting

Deze woning maakt deel uit van een jonge wijk in Diemen. De bewoners wonen er erg prettig, met om de hoek volop voorzieningen. Wij hebben in deze wijk niet alleen in deze woning gietvloeren geplaatst, maar ook tegelijkertijd bij twee andere woningen in de buurt. Wist u dat u bij Coatingvloer.nl burenkorting krijgt? Als u tegelijkertijd met de buren een gietvloer laat plaatsen bieden we u graag een interessante korting aan.

Een gietvloer bij u thuis?

Bent u benieuwd of een gietvloer is iets voor bij u thuis? Dan willen we u van harte uitnodigen in onze showroom. Hier vertellen we u graag meer over onze gietvloeren en de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.