Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloeren in uw interieur

gietvloeren

Gietvloeren hebben een speciale uitstraling en beschikken over bijzondere kenmerken. Dat vorm de basis voor de ongekende populariteit die er momenteel aan gietvloeren bij de toepassing in interieurs wordt toegekend. Coating Vloer & Company heeft een uitstekende reputatie opgebouwd ten aanzien van het leggen van gietvloeren in interieurs in zowel bestaande bouw als nieuwbouw en niet alleen in woningen. Zo kan het bedrijf bijvoorbeeld ook ingeschakeld worden voor het plaatsen van gietvloeren in woonboten en appartementen.

Gietvloeren in woning, kantoor of winkel

Er zijn speciale gietvloeren die in het bijzonder geschikt zijn voor woningen, kantoren en winkels. Voor industriële ruimtes zijn er weer een ander soort type gietvloeren beschikbaar, waarbij de samenstelling van het materiaal anders is. Voor verschillende doeleinden kan dan ook altijd de juiste keuze voor een van de gietvloeren worden gemaakt. Coating Vloer & Company biedt hoogwaardige gietvloeren aan van een uitstekende kwaliteit. Bij het laten plaatsen van gietvloeren is de kwaliteit van het materiaal belangrijk, maar gaat het ook om het perfect leggen van de vloer. Door de jarenlange ervaring kan Coating Vloer & Company een perfecte afwerking garanderen, zodat daarmee ook op een lange levensduur kan worden gerekend.

Gietvloeren in het echt bekijken

Voordat de beslissing genomen wordt, kan er uiteraard een concrete indruk worden verkregen van gietvloeren. Het is dan ook zeker aan te raden om gietvloeren eens in het echt te komen bekijken. Dan worden de voordelen en eindeloze mogelijkheden van gietvloeren nog duidelijker. Bij Coating Vloer & Company wordt deze mogelijkheid geboden in de showroom in Amsterdam. Deze kan op afspraak worden bezocht. Zo kan er een afspraak gepland worden voor een persoonlijke ontmoeting in de showroom, waar onder meer een demonstratie gegeven kan worden van verschillende gietvloeren. Wie gietvloeren in het echt wil bekijken, kan meteen contact opnemen met Coating Vloer & Company.

Tags : ,

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan