Gietvloeren ideaal voor nieuwbouwproject Narva Eiland West - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloeren ideaal voor nieuwbouwproject Narva Eiland West

Narva Eiland West wordt aan het water uitgebreid met een nieuwbouwproject. Er worden tachtig woningen gebouwd die elk voorzien worden van een parkeergarage. Het project wordt midden in de Houthaven van Amsterdam gerealiseerd en is op meerdere gebieden uniek. Bijvoorbeeld met betrekking tot het ontwerp, maar ook ten aanzien van de duurzaamheid en innovatie. De toekomstige bewoners wonen straks in een prachtige en comfortabele woning en in een huis dat milieuvriendelijk is gebouwd. De Houthaven wordt 100 procent klimaatneutraal en er is extra aandacht voor energiegebruik.

Beton gietvloer
Beton gietvloer

Er zijn diverse woningtypen beschikbaar, variërend van appartementen tot penthouses en van kadewoningen tot grote herenhuizen. Al deze nieuwe woningen dienen uiteraard van een nieuwe vloer voorzien te worden. Dat is de basis van de inrichting. Qua eigenschappen sluiten de gietvloeren van Coatingvloer.nl perfect aan op de kenmerken van de woningen en van de omgeving. Gietvloeren zijn namelijk uniek. Niet alleen met betrekking tot het design, maar ook ten aanzien van de duurzaamheid van de materialen en de kwaliteit. Dat wat er van de nieuwe huizen wordt verwacht, mag ook van de gietvloeren worden verwacht, namelijk een lange levensduur en optimaal woongenot.

gietvloeren in betonlook

Coatingvloer.nl is een specialist die voor alle woningtypen van het nieuwbouwproject Narva Eiland West gietvloeren kan leveren. Naast dat het assortiment gietvloeren bevat, zijn er andere opties beschikbaar. Bewoners van de nieuwe huizen kunnen het interieur bijvoorbeeld ook voorzien van woonbeton, betonlook vloer of van een designbetonvloer. Er is veel mogelijk ten aanzien van de kleur en afwerking. Mochten er meerdere belangstellenden zijn dan kan er met een gezamenlijke keuze van meerdere buren bij Coatingvoordeel.nl van een burenkorting op basis van schaalvoordeel geprofiteerd worden. Overigens worden de gietvloeren op professionele wijze aangelegd en is er tijdens het hele traject sprake van projectbegeleiding. De naadloze vloeren combineren perfect met vloerverwarming, maar zijn ook van zichzelf al uitermate comfortabel.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl