Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

PU Green Line gietvloer in nieuwbouwwoning in Almere

76 vierkante meter gietvloer in een maatwerk kleur

Onlangs mochten we een vloer gieten in de nieuwbouwwoning van een klant in Almere. De klant koos voor een unieke design-gietvloer, de PU Gietvloer Green Line, in een maatwerk kleur. Het valt direct op dat de lichte, warme kleurnuance, die we speciaal voor deze klant samenstelden, goed tot zijn recht komt in combinatie met pastelkleuren. Bij binnenkomst is de keuken het eerste wat opvalt. De lichtblauwe keukenkastjes zorgen voor een zacht contrast met de gietvloer. Soms lijkt de vloer zelfs een heel licht roze gloed te hebben. Een goede balans tussen een opvallende verschijning en een zachte uitstraling.

De kleuren van onze gietvloeren zijn volledig te personaliseren, zodat de vloer precies aan uw wensen voldoet. Gaat u voor een subtiel resultaat of juist voor sensationeel? Wij helpen u graag bij het realiseren van het interieur van uw dromen. Neem contact op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Rustgevend interieur met een twist

Op de foto’s van dit project zien we hoe verschillende stijlelementen in de woning samengaan met de lichte effen kleur van de PU Gietvloer Green Line. Het interieur verbindt een modern ontwerp in pasteltinten met Bohemian accenten zoals het drukke bloemmotief van het Delfts blauwe aardewerk. De bloemenmotieven komen ook terug in het kleurrijke boho vloerkleed. Kunt u direct uitleggen hoe uw woning ingericht is als iemand u vraagt naar uw interieurstijl? Als het antwoord een volmondig ja is, kunt u zich gelukkig prijzen. Het inrichten en aankleden van uw interieur is een creatief proces. En de uitkomst laat zich niet altijd in één woord vangen. De één verlangt naar een landelijk interieur, terwijl de ander toch meer op zoek is naar een retro design. En terwijl u dol bent op een huis vol kleurrijke accessoires, houden uw buren het graag zo strak mogelijk. Wat uw interieurwensen ook zijn, met een gietvloer in een neutrale kleur legt u een mooie basis voor jarenlang woonplezier.

Waarom koos de klant voor ons?

Na een goede ervaring met onze experts kwam de klant weer bij ons terug voor hun tweede gietvloer. We mochten namelijk al eerder een gietvloer leggen in de vorige woning van de klant. De persoonlijke begeleiding tijdens het proces, van uitzoeken van de juiste vloer tot aanleg ervan, waren goed bevallen. Of zoals we ook wel zeggen: never change a winning team. Ook nu was de klant tevreden over onze service. Van een gastvrij ontvangst in de showroom, naar het bezoek aan het project, tot aan de nauwkeurige uitvoering van het maatwerk.

PU Gietvloer Green Line voor nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning is een ideale plaats voor een PU Green Line gietvloer. Bij een duurzame nieuwbouwwoning hoort een duurzame vloer. Dit type gietvloer is een milieuvriendelijke vloeroplossing voor in uw nieuwbouwwoning. Door de goede warmtegeleiding werkt deze design-gietvloer uitstekend in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast scheelt het u enorm veel dat er nog geen meubels in uw nieuwbouwwoning staan. Zo kunnen onze vakmensen direct beginnen met het aanbrengen van de vloer.

Gratis vrijblijvende offerte of meer informatie

Bent u benieuwd naar het kleurenaanbod van onze gietvloeren of heeft u een andere vraag voor een van onze gietvloerspecialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Of vraag direct een offerte aan voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.