Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

PU gietvloer solo steel in Amsterdam

Uitstekende prijskwaliteitverhouding

Uit dit project blijkt maar weer eens dat Coatingvloer.nl dé partner is voor uw gietvloer. Onze klant vertelde al bij verschillende partijen een prijsopgave aangevraagd te hebben, maar niets kon tippen aan ons voorstel. Wederom kwam Coatingvloer.nl als beste uit de bus. We nodigden de klant uit in onze showroom om onder het genot van een kop koffie alle gietvloeren te komen bekijken. En dankzij ons enorme aanbod zat er ook voor deze klant een perfecte vloer tussen: de PU gietvloer in de kleur solo steel.

Kenmerken van een gietvloer

De klant koos voor een gietvloer in deze kleur om de frisse en lichte uitstraling. Dit type gietvloer laat zich uitstekend combineren met meubels en verschillende soorten accessoires, omdat hij meer naar de achtergrond trekt en de ruimte flink groter laat lijken. Bovendien zijn de waterdichte, kras- en slijtvaste én onderhoudsarme eigenschappen van de gietvloer een groot pluspunt. Toen de vloer eenmaal lag, was de klant vol lof over onze dienstverlening. En daar doen we het allemaal voor.

Voor advies, plaatsen en het beste resultaat

Bij dit project mocht Coatingvloer.nl alle aspecten uitvoeren. Van adviseren over het type, de kleur en afwerkmethode tot aan het plaatsen. Omdat het om een nieuwbouwwoning ging, konden we snel aan de slag. Er stonden namelijk nog geen meubels in die eerst verhuisd moesten worden. Al met al was dit een zeer succesvol project en hebben we er een zeer tevreden klant bij.

Ook een gietvloer in uw woning? Bel ons!

Wilt u ook een gietvloer laten plaatsen in uw woning, maar weet u nog helemaal niet wat voor soort? Neem contact met ons op voor alle gietvloerkwesties. Direct een zeer scherp voorstel ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u er al helemaal over uit en wilt u de verschillende gietvloeren bekijken? In onze immense showroom mag u alle soorten vloeren bekijken en belopen. Natuurlijk staan we ook hier klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak wel een afspraak voor uw bezoek; dan hebben we gegarandeerd alle tijd voor u.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan