Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Nieuwe gietvloer bij YouSir Amsterdam

Voormalige kerk met nieuwe gietvloer

In een voormalige kerk in Amsterdam realiseerde UX Design Studio YouSir hun nieuwe kantoor. Dit architectonische hoogstandje kon echter wel een nieuwe vloer gebruiken. En daar schakelde de studio de experts van Coatingvloer.nl voor in. In totaal mochten we 64 vierkante meter voorzien van een gietvloer.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer als bedrijfsvloer is een van de beste keuzes die u kunt maken. Gietvloeren beperken zich namelijk niet tot één bepaalde sector en zijn op vele manieren aan te passen naar uw smaak en wensen. Voor een kantoorruimte is de PU gietvloer een zeer goede keuze, omdat de vloer volledig naadloos wordt aangebracht, vele jaren meegaat en nagenoeg onderhoudsarm is. Bovendien is hij volledig kras- en slijtvast, wat hem ook nog eens een duurzame optie maakt.

YouSir koos voor

Voor hun gerenommeerde kerk koos UX Design Studio YouSir voor een PU gietvloer in de kleur solo earth grey. Deze lichte, grijze vloer werkt op sublieme manier samen met het meubilair en de bestaande architectuur. De vloer treedt namelijk meer op de achtergrond.

Ook een nieuwe gietvloer?

Wilt u onze vergaande expertise inzetten voor uw bedrijfsvloer of wenst u meer informatie over de vele soorten en kleuren gietvloeren? De specialisten van Coatingvloer.nl kunnen u met werkelijk alle facetten van gietvloeren van dienst zijn. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek onze showroom op afspraak. Benieuwd naar onze concurrerende prijzen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.