Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouwwoning Castricum

115 vierkante meter gietvloer in de kleur solo steel

In een nieuwbouwwoning in Castricum mochten we over 115 vierkante meter een gietvloer plaatsen. De klant koos voor de prachtige, neutrale kleur solo steel. Een kleur die meer op de achtergrond treedt, het licht in de kamer op een positieve manier beïnvloedt en de meubilair en accessoires prachtig naar voren laat komen.

Opnieuw ging de voorkeur uit naar onze service

De klant gaf aan in het verleden voor een andere applicateur te hebben gekozen, maar wilde voor deze nieuwbouwwoning kijken bij andere gietvloerspecialisten. Wederom kwam Coatingvloer.nl als beste uit de test. Hij was onder de indruk van onze service, prachtige showroom en fijne sfeer.

Qua vloertype overwoog de klant ook een betonlookvloer, maar vond het strakke van een solo kleur uiteindelijk toch mooier.

Waarom een gietvloer voor een nieuwbouwwoning?

Een nieuwbouwwoning is uitermate geschikt voor een gietvloer, omdat wij aan de slag kunnen voor uw naar uw woning verhuist. Ook staan er in nieuwbouwwoningen nog geen meubels waar we rekening me hoeven te houden. We kunnen dus vlot aan de slag, zodat de vloer erin ligt voor de verhuisdatum.

Korting op uw gietvloer

Door een groter oppervlakte in 1 keer te voorzien van een gietvloer, profiteert u bij Coatingvloer van een mooie korting op de offerteprijs. Vooral bij nieuwbouwwoningen zien we dat onze klanten kiezen voor een groter oppervlakte. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met uw buren te kiezen voor een gietvloer. Dit project zien wij als 1 en dus krijgt u ook hierbij korting op de totaalprijs.

Gratis vrijblijvende offerte of meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende typen gietvloeren of wilt u in gesprek gaan met een van onze gietvloerspecialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze immense showroom te bezoeken. Voor een snel, vrijblijvend en zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u snel een offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan