Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in nieuwbouwwijk Westend Utrecht

Centrale plek, prachtige woningen

Westend is een nieuwe woongelegenheid nabij Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De woningen zijn aan het water gelegen, wat betekent dat u ook met de boot snel van een dagje uit geniet. Roelofarendsveen biedt bovendien alle voorzieningen: een levendig centrum met winkels en horecagelegenheden, scholen en veel culturele bezienswaardigheden.

Voor alle eigenaren van deze nieuwbouwwoningen in Westend bieden we een prachtige gietvloer aan voor een zeer scherpe prijs. Vooral nieuwbouwwoningen lenen zich uitstekend voor een gietvloer, omdat er doorgaans nog geen meubels aanwezig zijn.

Alles in de buurt

Heel Westend bestaat uit drie eilanden: Westereiland, Middeleiland en Oostereiland. De bouw van deze woongelegenheden is in volle gang en dat betekent dat u als bewoner al kunt nadenken over bijvoorbeeld het vloertype. In de directe omgeving vindt u fijne voorzieningen als fiets-, wandel- en vaarroutes. Booteigenaren kunnen ervoor kiezen om hun boot aan te leggen bij een ligplaats in de buurt. Ook bent u in 20 minuten in Leiden, Den Haag of Amsterdam. De bereikbaarheid is dus uitstekend te noemen. De woningtypen zijn uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen.

Korting op de offerteprijs?

Onze scherpe prijzen zijn al zeer concurrerend, maar de prijs kan zelfs nóg lager. Door meerdere ruimtes te voorzien van een gietvloer, geniet u van een korting die snel kan oplopen. Dit betekent ook dat u met de buren voor een gietvloer kunt kiezen voor deze korting. Wij kijken enkel naar het aantal vierkante meters per aanvraag. U bent er vervolgens vrij in om een ander type gietvloer dan uw buren te kiezen.

Vrijblijvende offerte

Profiteer van ons enorme prijsvoordeel en vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever eerst meer informatie over onze gietvloeren of wilt u ons aanbod in het echt bekijken? Neem contact met ons op of bezoek onze immense showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan