Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer Amstelveen Apartments Olympiade

Nieuwbouwcomplexen in Amstelveen

De nieuwbouwcomplexen van Olympiade in Amstelveen moeten een variëteit aan bewoners aantrekken. De woonvertrekken zijn uitermate geschikt voor singels, stellen en (jonge) gezinnen en met de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving, is de verwachting dat Olympiade een bruisend deel van Amstelveen gaat worden.

Zeer centrale locatie

Olympiade is erg centraal gelegen en biedt voor menig sportliefhebber voldoende soelaas. Zo zijn er in de directe omgeving o.a. sportvelden en sportscholen te vinden. Hier kan men sporten beoefenen als rugby, tennis en atletiek. Ook in de directe omgeving: supermarkten, een kinderopvang en openbaar vervoer voorzieningen. Zo bent u in een mum van tijd in het stadshart van Amstelveen en op de Zuidas.

Mooie korting bij meer m2

Boven op onze concurrerende prijzen ontvangt u nu ook een mooie korting wanneer u meer vierkante meters afneemt. Dit betekent dus ook dat u met uw buren kunt kiezen voor een gietvloer en zo de korting kunt verdelen. Wij kijken hierbij uitsluitend naar de oppervlakte. U bent vanzelfsprekend vrij om, onafhankelijk van uw buren, een gietvloer te kiezen.

Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

Wilt u meer weten over de voordelen van een gietvloer of bent u benieuwd naar onze visie voor uw situatie? Neem contact met ons op voor advies op maat. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherp prijsvoorstel. We nodigen u ook graag uit in onze enorme showroom om alle gietvloertypen te bekijken en belopen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan