Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Epoxy gietvloer bij machinebouwbedrijf in Lisse

Meer dan 500 m2

Voor een machinebouwbedrijf uit Lisse mochten we hun bedrijfsruimte voorzien van een epoxy gietvloer. De totale oppervlakte bedroeg maar liefst 542 vierkante meter. Van zulke grote projecten krijgen we natuurlijk alleen maar energie, maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere projecten. Lees meer over dit immense project.

Waarom een gietvloer als bedrijfsvloer?

Een epoxy gietvloer is uitermate geschikt als bedrijfsvloer, omdat hij ijzersterk, duurzaam en slijtvast is. Helemaal wanneer de vloer zwaar belast wordt, is epoxy een goede keuze. Laat ons ook nog een vloercoating aanbrengen over de gietvloer en u profiteert van een extra beschermlaag en een zeer duurzame vloer.

Ideaal voor een machinebouwbedrijf

Voor machinebouwbedrijven, zoals onze klant uit Lisse, is een aantal kenmerken erg belangrijk om mee te nemen. Zo vroeg de klant ons of we bepaalde belijning konden aanbrengen voor heldere communicatie en koos hij voor een extra matte topcoating met kleurvlokken. Dit laatste geeft de vloer een speels effect en zorgt ervoor dat vuil en stof minder goed zichtbaar zijn.

Meer informatie of scherp prijsvoorstel?

Wilt u meer weten over een gietvloer, belijningsmogelijkheden of een vloercoating? Neem contact met ons op en we helpen u. Voor een zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Ook nodigen we u graag uit in onze immense showroom om alle gietvloeren te bekijken en belopen. Maak hiervoor een afspraak, dan weten we zeker dat we u van dienst kunnen zijn.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan