Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Epoxy gietvloer bij machinebouwbedrijf in Lisse

Meer dan 500 m2

Voor een machinebouwbedrijf uit Lisse mochten we hun bedrijfsruimte voorzien van een epoxy gietvloer. De totale oppervlakte bedroeg maar liefst 542 vierkante meter. Van zulke grote projecten krijgen we natuurlijk alleen maar energie, maar u kunt ons ook inschakelen voor kleinere projecten. Lees meer over dit immense project.

Waarom een gietvloer als bedrijfsvloer?

Een epoxy gietvloer is uitermate geschikt als bedrijfsvloer, omdat hij ijzersterk, duurzaam en slijtvast is. Helemaal wanneer de vloer zwaar belast wordt, is epoxy een goede keuze. Laat ons ook nog een vloercoating aanbrengen over de gietvloer en u profiteert van een extra beschermlaag en een zeer duurzame vloer.

Ideaal voor een machinebouwbedrijf

Voor machinebouwbedrijven, zoals onze klant uit Lisse, is een aantal kenmerken erg belangrijk om mee te nemen. Zo vroeg de klant ons of we bepaalde belijning konden aanbrengen voor heldere communicatie en koos hij voor een extra matte topcoating met kleurvlokken. Dit laatste geeft de vloer een speels effect en zorgt ervoor dat vuil en stof minder goed zichtbaar zijn.

Meer informatie of scherp prijsvoorstel?

Wilt u meer weten over een gietvloer, belijningsmogelijkheden of een vloercoating? Neem contact met ons op en we helpen u. Voor een zeer concurrerend prijsvoorstel vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Ook nodigen we u graag uit in onze immense showroom om alle gietvloeren te bekijken en belopen. Maak hiervoor een afspraak, dan weten we zeker dat we u van dienst kunnen zijn.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.