Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een moderne gietvloer in een Haarlems monument

Recht doen aan de architectuur van een kerk

Moderne kozijnen tegen klassieke lichtbogen, authentiek metselwerk in de zachte tinten koraalrood en okergeel. In hartje Haarlem is een woonkerk gerealiseerd met diverse appartementen. Zo veel mogelijk van de ouderwetse details zijn in de architectuur behouden gebleven. We hebben vol enthousiasme dit prachtige project af mogen maken.

Coatingvloer.nl heeft zowel naar onze wensen geluisterd, maar ook naar die van de architect. Daarmee is gekeken naar het grotere geheel, zodat alles uiteindelijk mooi samen is gekomen.

De wensen van de klant

We werden naast een concullega benaderd voor dit uitzonderlijke project. We zijn het gesprek aangegaan, waarbij we een duidelijk gevoel kregen van de wensen van de klant. We nemen de tijd voor een eerste gesprek, zodat we zeker weten dat we op één lijn met de klant zitten. Uiteindelijk kregen we groen licht om aan de slag te gaan.

De architect adviseerde een lichte kleur vloer

De architect die verantwoordelijk was voor de realisatie van het appartementencomplex adviseerde een lichte vloer. Dit zou het pand niet alleen lichter maken, maar ook de prachtige details van de kerk accentueren. We selecteerden de Design Betonvloer ECO en de PU Gietvloer. Vanwege de rustige uitstraling en het uitzonderlijke contrast met de bakstenen bogen, is er uiteindelijk voor de PU Gietvloer gekozen.

Binnen één week een nieuwe PU Gietvloer

Onze technisch specialist kwam langs op locatie. Voordat we aan de slag konden gaan moest de ingefreesde vloerverwarming nog afgewerkt worden.

Wist u dat alle PU Gietvloeren uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming?

De aannemer durfde het conform onze eisen niet aan, waardoor we direct bijsprongen om de vloerverwarming dicht te smeren. Na deze last minute-oplossing konden we verder! Het project werd binnen een week gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd in een van onze vloeren?

Naast PU Gietvloeren bieden we EP Gietvloeren aan, die zeer geschikt zijn voor bedrijfsruimtes of magazijnen. Vraag een vrijblijvende offerte op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan