Een monumentaal pand met een PU Gietvloer – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een moderne gietvloer in een Haarlems monument

Een moderne gietvloer in een Haarlems monument

Recht doen aan de architectuur van een kerk

Moderne kozijnen tegen klassieke lichtbogen, authentiek metselwerk in de zachte tinten koraalrood en okergeel. In hartje Haarlem is een woonkerk gerealiseerd met diverse appartementen. Zo veel mogelijk van de ouderwetse details zijn in de architectuur behouden gebleven. We hebben vol enthousiasme dit prachtige project af mogen maken.

Coatingvloer.nl heeft zowel naar onze wensen geluisterd, maar ook naar die van de architect. Daarmee is gekeken naar het grotere geheel, zodat alles uiteindelijk mooi samen is gekomen.

De wensen van de klant

We werden naast een concullega benaderd voor dit uitzonderlijke project. We zijn het gesprek aangegaan, waarbij we een duidelijk gevoel kregen van de wensen van de klant. We nemen de tijd voor een eerste gesprek, zodat we zeker weten dat we op één lijn met de klant zitten. Uiteindelijk kregen we groen licht om aan de slag te gaan.

De architect adviseerde een lichte kleur vloer

De architect die verantwoordelijk was voor de realisatie van het appartementencomplex adviseerde een lichte vloer. Dit zou het pand niet alleen lichter maken, maar ook de prachtige details van de kerk accentueren. We selecteerden de Design Betonvloer ECO en de PU Gietvloer. Vanwege de rustige uitstraling en het uitzonderlijke contrast met de bakstenen bogen, is er uiteindelijk voor de PU Gietvloer gekozen.

Binnen één week een nieuwe PU Gietvloer

Onze technisch specialist kwam langs op locatie. Voordat we aan de slag konden gaan moest de ingefreesde vloerverwarming nog afgewerkt worden.

Wist u dat alle PU Gietvloeren uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming?

De aannemer durfde het conform onze eisen niet aan, waardoor we direct bijsprongen om de vloerverwarming dicht te smeren. Na deze last minute-oplossing konden we verder! Het project werd binnen een week gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd in een van onze vloeren?

Naast PU Gietvloeren bieden we EP Gietvloeren aan, die zeer geschikt zijn voor bedrijfsruimtes of magazijnen. Vraag een vrijblijvende offerte op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een EP Coatingvloer voor autobedrijf DB Exclusive
Design Betonvloer ECO in gezinswoning Hillegom