Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Innovatieve oplossingen in Oosterwold

Er is een uniek stuk grond tussen Almere en Zeewolde beschikbaar gesteld voor de zelfbouw. Niet alleen de woningen worden zelf gebouwd, maar ook de voorzieningen zijn de verantwoordelijkheid van de community. Deze plek is omgedoopt tot woongebied Oosterwold. De hoofdlijnen zijn door de overheid uitgezet en de rest van de invulling is aan de community overgelaten.

Een vloer van de toekomst

Dit innovatieve project heeft de bewoners geïnspireerd om naar energieneutrale en duurzame woningen te streven. In de lijn van deze gedachte heeft een bewoner gekozen voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Gietvloeren zijn zeer bestendig en hebben kleur- en krasvaste eigenschappen. De nieuwe bewoners kunnen daarom een leven lang genieten van hun nieuwe vloer.

De bewoners bouwen met trots

De gerealiseerde zelfbouwwoning heeft grote raampartijen, waardoor de groene omgeving meer onderdeel van het interieur wordt. De bewoners kozen voor de PU Gietvloer Green Line met de kleur Solo Balanced Spa: een lichte kleur die het ruimtelijke gevoel accentueert. Het gevoel binnenshuis staat hierdoor in lijn met de serene sfeer van de omgeving. Ondanks dat Oosterwold nog niet af is, zijn de eerste resultaten fantastisch. De bewoners genieten al in volle teugen van wat zij zelf hebben opgezet.

Een duurzame gietvloer voor zowel particulier als bedrijf

Niet voor niets zijn gietvloeren steeds vaker terug te vinden in de huiselijke sfeer, maar ook binnen kantoorpanden en werkruimtes. Nog vragen over onze duurzame kwaliteitsvloer? Bekijk eens de veelgestelde vragen. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf vraagt u simpelweg een offerte op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan