Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Almere

Innovatieve oplossingen in Oosterwold

Er is een uniek stuk grond tussen Almere en Zeewolde beschikbaar gesteld voor de zelfbouw. Niet alleen de woningen worden zelf gebouwd, maar ook de voorzieningen zijn de verantwoordelijkheid van de community. Deze plek is omgedoopt tot woongebied Oosterwold. De hoofdlijnen zijn door de overheid uitgezet en de rest van de invulling is aan de community overgelaten.

Een vloer van de toekomst

Dit innovatieve project heeft de bewoners geïnspireerd om naar energieneutrale en duurzame woningen te streven. In de lijn van deze gedachte heeft een bewoner gekozen voor een gietvloer van Coatingvloer.nl. Gietvloeren zijn zeer bestendig en hebben kleur- en krasvaste eigenschappen. De nieuwe bewoners kunnen daarom een leven lang genieten van hun nieuwe vloer.

De bewoners bouwen met trots

De gerealiseerde zelfbouwwoning heeft grote raampartijen, waardoor de groene omgeving meer onderdeel van het interieur wordt. De bewoners kozen voor de PU Gietvloer Green Line met de kleur Solo Balanced Spa: een lichte kleur die het ruimtelijke gevoel accentueert. Het gevoel binnenshuis staat hierdoor in lijn met de serene sfeer van de omgeving. Ondanks dat Oosterwold nog niet af is, zijn de eerste resultaten fantastisch. De bewoners genieten al in volle teugen van wat zij zelf hebben opgezet.

Een duurzame gietvloer voor zowel particulier als bedrijf

Niet voor niets zijn gietvloeren steeds vaker terug te vinden in de huiselijke sfeer, maar ook binnen kantoorpanden en werkruimtes. Nog vragen over onze duurzame kwaliteitsvloer? Bekijk eens de veelgestelde vragen. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf vraagt u simpelweg een offerte op.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.