Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in woning in Utrecht

De perfecte gietvloer

De bewoners van dit schitterende nieuwbouwhuis in Utrecht kwamen in onze showroom met de vraag of we een perfecte gietvloer hadden. Perfect is natuurlijk erg subjectief en hangt af van wensen en mogelijkheden. Gaandeweg het gesprek kwamen we erachter wat voor hun de perfecte vloer was. Zij gaven aan dat comfort, uitstraling en kwaliteit belangrijk zijn, maar ook een snelle applicatietijd.

Jarenlange ervaring

Doordat we veel ervaring hebben met het plaatsen van gietvloeren, kregen zij een goed gevoel bij ons. In de showroom lieten we diverse gietvloeren zien en legde uit dat de mogelijkheden qua kleur en uitstraling eindeloos zijn. Daarnaast kennen we een snelle applicatietijd. De meest gietvloeren kunnen we al binnen 5 dagen aanbrengen.

“We waren op zoek naar de perfecte gietvloer. Ondanks dat dit van meerdere factoren afhangt, is Coatingvloer erin geslaagd om onze droomvloer op te leveren.”

Een gietvloer voor het hele huis

Toen zij in onze showroom binnenstapte, moest hun nieuwe woning nog gebouwd worden. Door op tijd na te denken over de gietvloer, konden we goed plannen. Een gietvloer aanbrengen in een nieuwbouwwoning is ook erg gunstig, omdat de woning dan nog helemaal leeg is. Uiteindelijk kozen ze voor een betonnen uitstraling op de begane grond met de Betonlook Gietvloer in de kleur Silika en lieten zij de eerste en tweede verdieping voorzien van een PU Gietvloer Greenline in de kleur Solo Steel.

Beton en polyurethaan

De combinatie van beton en polyurethaan zorgt voor een geweldige beleving. De vloer heeft namelijk een levendige uitstaling, maar zorgt tegelijkertijd voor rust door het naadloze karakter van de vloer. Ruimtes die normaal gescheiden van elkaar zijn, worden samengebracht met een gietvloer.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd of we uw perfecte gietvloer kunnen realiseren? Maak dan nu een afspraak en laat u uitgebreid adviseren in onze showroom. Om een beter beeld te krijgen van de prijs kunt u vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan