Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Roelofarendsveen hebben gekozen voor de PU Gietvloer Green Line betonlook in de kleur ‘Chique’. Wij hebben de vloer zowel op de eerste als tweede verdieping aangebracht. De tweede verdieping is de zolder, met een mooi schuin dak. Hier hebben de bewoners de badkamer geplaatst. Wij hebben de gietvloer in totaal op 70 vierkante meter geplaatst.

Een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is zeer geschikt voor in de badkamer. Omdat de vloer volledig naadloos wordt aangebracht heeft de vloer geen kieren of gaten waar vocht in kan achterblijven of waar vuil in kan ophopen. Daarnaast is een gietvloer altijd volledig recht waardoor vocht ook niet op één plek blijft staan. Ook is een gietvloer vochtwerend. Al deze kenmerken maken het een hygiënische vloer en een van de beste keuzes voor in de badkamer.

Een badkamer op zolder

In deze woning bevindt de badkamer zich op zolder. Dat zien we niet vaak en het is weer eens wat anders. Het voordeel in deze woning is dat er een dakraam in de badkamer zit. Zo valt er veel licht naar binnen, terwijl er waarschijnlijk geen zicht op het raam is vanuit een andere woning. Dat wordt een bad nemen onder de sterren! De badkamer is minimalistisch ingericht met opvallende grijze tegels aan de muur. Het prachtige witte bad is een echte eye-catcher. Het is één mooi geheel waar de PU Gietvloer Green Line de basis van is.

Het is heel fijn dat de gietvloer geschikt is voor alle kamers. We zijn erg blij met het resultaat.

Een gietvloer in de gehele woning

In deze woning ligt de gietvloer alleen op de bovenverdiepingen, op de begane grond hebben de bewoners gekozen voor een andere vloer. Maar het is ook erg slim om een gietvloer in de gehele woning te laten aanbrengen. Dit zorgt voor eenheid in het interieur en is ook financieel interessant. U krijgt bij Coatingvloer.nl namelijk korting op de prijs per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer voor in de badkamer of de gehele woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.