Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel

Gietvloer woning Ouderkerk aan de Amstel

In deze modern ingerichte woning hebben we een PU Gietvloer Green Line geplaatst. De naadloze gietvloer vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. In totaal hebben we 152 vierkante meter aan gietvloer aangebracht.

Een witte gietvloer

Het interieur is erg fris en clean omdat er veel wit gebruikt is. Niet alleen de muren zijn wit, maar ook bijna alle meubels, het keukenblok én de gietvloer. Er is door de bewoners gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘ Breeze’. Het resultaat is schitterend!

Het is iedere keer als ik binnenkom een feestje! De kleur is geweldig, vrienden twijfelde of de kleur niet te licht was, maar we zijn erg tevreden met het resultaat! De vloer is heerlijk warm door de vloerverwarming en in combinatie het rubber comfort systeem lopen wij alleen nog maar op sokken!

Een rubbercomfort systeem

Op de benedenverdieping hebben we onder de gietvloer het rubbercomfort systeem geplaatst. Dit systeem is een geluid reducerende laag die er voor zorgt dat het doorslaggeluid minder dan 15 decibel is. U krijgt hierbij een geluidscertificatie zodat u aan eventuele eisen van een appartementencomplex kan voldoen. Maar een rubbercomfort systeem heeft ook nog andere voordelen. Zo zorgt het voor extra comfort en is het scheuroverbruggend.

Vloerverwarming

De PU gietvloer Green Line is niet alleen gecombineerd met een rubbercomfort systeem, maar ook met vloerverwarming. Hierdoor kunnen de bewoners altijd genieten van een vloer met een aangename temperatuur. Daarnaast kan met de vloerverwarming de gehele ruimte verwarmd worden.

Een chique en minimalistisch interieur

Het interieur van de woning is chique en minimalistisch. Naast veel wit zijn er zwarte en rode accenten zoals het vloerkleed en de kussentjes op de bank. Er is gekozen voor moderne en minimalistische meubels en de vleugel in de hoek draagt bij aan de chique sfeer. Het totaalplaatje is erg mooi!

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan