Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel

Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel

In deze modern ingerichte woning hebben we een PU Gietvloer Green Line geplaatst. De naadloze gietvloer vormt een mooi geheel met de rest van het interieur. In totaal hebben we 152 vierkante meter aan gietvloer aangebracht.

Een witte gietvloer

Het interieur is erg fris en clean omdat er veel wit gebruikt is. Niet alleen de muren zijn wit, maar ook bijna alle meubels, het keukenblok én de gietvloer. Er is door de bewoners gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de tint ‘ Breeze’. Het resultaat is schitterend!

Het is iedere keer als ik binnenkom een feestje! De kleur is geweldig, vrienden twijfelde of de kleur niet te licht was, maar we zijn erg tevreden met het resultaat! De vloer is heerlijk warm door de vloerverwarming en in combinatie het rubber comfort systeem lopen wij alleen nog maar op sokken!

Een rubbercomfort systeem

Op de benedenverdieping hebben we onder de gietvloer het rubbercomfort systeem geplaatst. Dit systeem is een geluid reducerende laag die er voor zorgt dat het doorslaggeluid minder dan 15 decibel is. U krijgt hierbij een geluidscertificatie zodat u aan eventuele eisen van een appartementencomplex kan voldoen. Maar een rubbercomfort systeem heeft ook nog andere voordelen. Zo zorgt het voor extra comfort en is het scheuroverbruggend.

Vloerverwarming

De PU gietvloer Green Line is niet alleen gecombineerd met een rubbercomfort systeem, maar ook met vloerverwarming. Hierdoor kunnen de bewoners altijd genieten van een vloer met een aangename temperatuur. Daarnaast kan met de vloerverwarming de gehele ruimte verwarmd worden.

Een chique en minimalistisch interieur

Het interieur van de woning is chique en minimalistisch. Naast veel wit zijn er zwarte en rode accenten zoals het vloerkleed en de kussentjes op de bank. Er is gekozen voor moderne en minimalistische meubels en de vleugel in de hoek draagt bij aan de chique sfeer. Het totaalplaatje is erg mooi!

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Of wilt u graag meer weten over de diverse opties? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer voor industrie
Gietvloer Industrie Krimpen aan de Lek
Gietvloer in woning Culemborg
Een gietvloer in een vrijstaande woning in Culemborg