Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een woning in Maartensdijk

Na een volledige verbouwing van de benedenverdieping van deze woning in Maartensdijk was het tijd voor een nieuwe vloer. Via het internet zijn de bewoners bij Coatingvloer.nl terecht gekomen. Een gietvloer voldeed precies aan hun wensen. De bewoners hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Concrete’. Wij hebben de gietvloer op de benedenverdieping in totaal op 79 vierkante meter aangebracht.

Een gietvloer met vloerverwarming

De bewoners van deze woning waren op zoek naar een vloer die goed te combineren is met vloerverwarming. Een gietvloer is hier zeer geschikt voor. Omdat een gietvloer slechts enkele minimeters dik is, kan de warmte van de vloerverwarming snel de ruimte in verspreiden. Daarnaast past de gietvloer zelf zich ook goed aan aan de temperatuur van de vloerverwarming.

We zijn erg goed geholpen door de medewerkers van Coatingvloer.nl. Ze dachten
met ons mee en hebben ons duidelijke informatie gegeven. Deze expertise geeft echt vertrouwen.

Een betonlook gietvloer

Bij ons heeft u de keuze uit een gietvloer met een solo effect of met een betonlook effect. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor een betonlook effect. Voor de vloer zijn twee verschillende tinten grijs gebruikt, waardoor er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Hierdoor lijkt de gietvloer op een betonnen vloer. Het betonlook effect ziet er schitterend uit en heeft ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. Dat was voor het gezin met drie kinderen de reden om voor het betonlook effect te kiezen.

De voordelen van een gietvloer

De bewoners van deze woning zijn heel blij met de PU Gietvloer Green Line omdat hij te combineren is met vloerverwarming. Maar een gietvloer heeft nog meer voordelen. Zo is een gietvloer erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos en vochtwerend is. Daarnaast is een gietvloer een erg sterke vloer. Een gietvloer gaat wel tientallen jaren mee! De aanleg van een gietvloer duurt langer dan de aanleg van andere vloeren, maar daar staat tegenover dat u veel langer van de vloer kan genieten.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto's ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan