Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Loosdrecht

In deze nieuwbouwwoning in Loosdrecht hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht in de kleur ‘Dark Grey’. De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer. We hebben de vloer in totaal op 80 vierkante meter aangebracht. De bewoners hebben voor een gietvloer gekozen omdat ze de vloer zowel praktisch als mooi vinden.

Wonen aan het water

Deze mooie nieuwbouwwoning ligt direct aan het water. Daarom was een houten vloer geen optie, omdat hout zeker niet tegen vocht kan. Een gietvloer kan dat wel. Omdat een gietvloer vochtwerend en volledig naadloos is, kan het geen kwaad als de vloer nat wordt. Een andere optie was een pvc vloer. Maar een gietvloer had toch qua uitstraling echt de voorkeur.

Goed advies, goed project bezoek, goed werk! We zijn erg tevreden.

Een grijze gietvloer

De kleur ‘Dark Grey’ is een iets donkerdere grijstint. Omdat de vloer een betonlook heeft, zijn er lichte kleurverschillen in de vloer te zien. Dit heeft een heel natuurlijk effect. Grijs is de kleur waarin we een gietvloer het meest aanbrengen. Het is een neutrale kleur die jaren meegaat. Dat is een van de redenen waarom grijs zo populair is. Maar grijs is ook op veel manieren te combineren.

Een glamoureus interieur

De nieuwbouwwoning is stijlvol en glamoureus ingericht. In de woonkamer staat een prachtige velours bank die meteen opvalt. De goudkleur van de bank komt ook terug op de muur en in het gouden Boeddhabeeld. De keuken is juist volledig wit en grijs en oogt minimalistisch. Hierdoor is het goed te zien hoe een gietvloer bij verschillende stijlen en kleuren staat.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan