Gietvloer in een woning in Amstelveen – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een woning in Amstelveen

Een mooi geheel in huis

In een strak ontworpen huis in Amstelveen mochten we onlangs een nieuwe gietvloer plaatsen. Wat hierbij belangrijk was, is dat de vloer goed moest aansluiten bij de wandtegels en de betonstuc. Een gietvloer met een lichte tint had de voorkeur. We adviseerden daarom de PU Gietvloer in de kleur Betonlook Papier.

Eenvoudig te reinigen

De lichtkleurige gietvloer is niet alleen een meerwaarde voor het interieur, maar is ook nog eens zeer praktisch. De bewoners van het prachtige huis in Amstelveen hebben beide een drukke baan. Zij zochten daarom een vloer die onderhoudsvriendelijk was. En snel te reinigen. De PU Gietvloer voldoet aan deze eisen. Eenmaal per week stofzuigen en dweilen is voldoende. Hierdoor blijft de vloer lang mooi en kun je elke dag genieten van een stralende leefoppervlakte.

“Wat ons vooral aanspreekt is het onderhoudsvriendelijke karakter van de gietvloer en de functionaliteit. Modern, warm en stevig.”

Een gietvloer om verliefd op te worden

Het gezin uit Amstelveen werd verliefd op de gietvloer met betonnen look. Niet alleen door het onderhoudsarme karakter, maar ook door de warme uitstraling. En de functionaliteit. Zij wilde de vloer namelijk ook verleggen van de slaapkamers naar de badkamer, maar twijfelde of dit wel mogelijk was. Na onze uitleg waarin we vertelde dat een gietvloer 100% waterdicht is, en daarom juist geschikt is voor de badkamer, mochten we aan de slag.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd welke gietvloer bij uw interieur past? Maak dan een afspraak en laat u uitgebreid adviseren in onze showroom. Als u vooraf meer informatie wilt over de prijs, vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer in een appartement in Den Haag
Gietvloer in woning in Utrecht