Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn

Mensen hebben allerlei redenen om voor een gietvloer te kiezen. De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat. Dan is een gietvloer een perfecte keuze. De gietvloer loopt mooi over in de verschillende ruimtes en ook bij de wanden en in de hal waar de vloer overgaat in een tegelvloer loopt de gietvloer naadloos over. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht kan dit heel secuur worden gedaan.

Een betonlook gietvloer als basis

De PU Gietvloer Green Line met betonlook effect vormt de basis van het interieur. Wij hebben de vloer in totaal op 75 vierkante meter aangebracht. De bewoners wilden graag een grijstint die niet te kil is. De grijstint ‘Concrete’ waarin deze gietvloer is aangebracht is een donkerdere grijstint en daardoor niet te kil. De kleur staat prachtig in combinatie met de groene muur, die de vloer een groene gloed geeft. Het betonlook effect is gecreëerd door twee tinten grijs te gebruiken. Dit geeft een iets speelser en warmer effect waardoor de gietvloer sprekend op een betonnen vloer lijkt.

We wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat en die goed te combineren is met vloerverwarming. Daar voldoet de gietvloer zeker aan!

Een trendy interieur

De woning is ingericht volgens de laatste trends. Met een stoere leren bank, een Perzisch tapijt in een lichte tint en een combinatie van verschillende moderne eetkamerstoelen. Het totaalplaatje is rustig en sfeervol. De oudgroene muur én de gietvloer dragen hier zeker aan bij. De PU Gietvloer Green Line komt ook heel mooi uit in het licht dat door de grote ramen naar binnen komt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan