Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn

Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn

Mensen hebben allerlei redenen om voor een gietvloer te kiezen. De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat. Dan is een gietvloer een perfecte keuze. De gietvloer loopt mooi over in de verschillende ruimtes en ook bij de wanden en in de hal waar de vloer overgaat in een tegelvloer loopt de gietvloer naadloos over. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht kan dit heel secuur worden gedaan.

Een betonlook gietvloer als basis

De PU Gietvloer Green Line met betonlook effect vormt de basis van het interieur. Wij hebben de vloer in totaal op 75 vierkante meter aangebracht. De bewoners wilden graag een grijstint die niet te kil is. De grijstint ‘Concrete’ waarin deze gietvloer is aangebracht is een donkerdere grijstint en daardoor niet te kil. De kleur staat prachtig in combinatie met de groene muur, die de vloer een groene gloed geeft. Het betonlook effect is gecreëerd door twee tinten grijs te gebruiken. Dit geeft een iets speelser en warmer effect waardoor de gietvloer sprekend op een betonnen vloer lijkt.

We wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat en die goed te combineren is met vloerverwarming. Daar voldoet de gietvloer zeker aan!

Een trendy interieur

De woning is ingericht volgens de laatste trends. Met een stoere leren bank, een Perzisch tapijt in een lichte tint en een combinatie van verschillende moderne eetkamerstoelen. Het totaalplaatje is rustig en sfeervol. De oudgroene muur én de gietvloer dragen hier zeker aan bij. De PU Gietvloer Green Line komt ook heel mooi uit in het licht dat door de grote ramen naar binnen komt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een betonlook gietvloer in een woning in Oostzaan
Een betonvloer in een woning in Hillegom