Gietvloer Woerden - Coatingvloer.nl
Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden is de expert op het gebied van bijzonder fraaie en originele naadloze gietvloeren. De moderne vloer is een aanwinst voor uw woning in Woerden. Of voor uw bedrijf, want de gietvloeren zijn aan diverse omstandigheden aan te passen. Dat is ook de kracht van deze veelzijdige vloersystemen die op basis van verschillende soorten kunsthars te realiseren zijn. Bijvoorbeeld met polyurethaan voor de toepassing in het interieur van uw woning of kantoor als comfortabele basis die voor eenheid zorgt. Of op basis van epoxy om tegen diverse vormen van belasting bestand te zijn. Ideaal dus voor industriële bedrijfspanden als fabrieken of werkplaatsen. Gietvloer Woerden voorziet uw woning of uw bedrijf steevast van de allerbeste gietvloer met een afwerking op maat.

Professioneel samengestelde vloer van Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden garandeert u een professioneel samengestelde gietvloer. Onze expertise stelt ons in staat om met eigenschappen van de vloer rekening te houden die voor u belangrijk zijn. Daarom stellen wij ons voor elk project weer blanco op en vormen de ruimte, het gebruiksdoel en uw wensen het uitgangspunt. Op basis daarvan stelt Gietvloer Woerden uw gietvloer op een professionele manier samen. Dat is uiteraard alleen mogelijk doordat wij zoveel opties beschikbaar hebben en over een ruime expertise beschikken. Wij zijn niet voor niets de specialist in gietvloeren die op het resultaat voorlaat staan. Het resultaat spreekt daarbij voor zich met een kwaliteit die vele jaren voor een fantastische vloer zorgt.

Gietvloer in woonhuis in Woerden

De gietvloeren van Gietvloer Woerden zijn altijd:

  • Op maat gemaakt
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Origineel
  • Modern
  • Slijtvast
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Voordelig geprijsd
  • In alle kleuren beschikbaar

Gietvloer Woerden voor particuliere en zakelijke markt

Gietvloer Woerden is actief op de zakelijke en particuliere markt met de realisatie van gietvloeren op maat. Een gietvloer is voor een woonhuis een moderne, comfortabele en onderhoudsvriendelijke vloer die originaliteit uitstraalt. Het is niet voor niets dat bij de keuze voor een nieuwe vloer, verhuizing of intrek in een nieuwbouwwoning de gietvloer populair is. Met betrekking tot de toepassing voor de zakelijke markt is er sprake van uiteenlopende projecten. Zo plaatst Gietvloer Woerden onder meer in kantoren eigentijdse gietvloeren net als in bakkerijen, fabrieken, werkplaatsen, showrooms en parkeergarages. De toepassing kent een grote diversiteit en dat geldt eveneens voor de uitvoering van iedere gietvloer.

Gietvloer voor zakelijke toepassing

Gietvloer Woerden heeft in de loop der jaren al veel verschillende bedrijfspanden voorzien van een gietvloer. Er zijn steeds meer bedrijven die de voordelen inzien van een gietvloer voor bijvoorbeeld hun kantoor, winkel of sportschool. Er zijn nu eenmaal ook veel voordelen die deze vloerkeur oplevert. Het eigentijdse karakter speelt met de naadloze vloerafwerking in een kleur naar keuze daarin al een belangrijk rol. Dat geldt ook voor de krasbestendigheid en het onderhoudsvriendelijke karakter van gietvloeren. Een gietvloer is voor de zakelijke sector altijd een oplossing en zeker niet in de laatste plaats vanwege de uitstraling en functionaliteit. Wilt u weten welke gietvloer voor uw bedrijf het meest geschikt is? De adviseur van Gietvloer Woerden komt graag bij u langs om advies te geven.

Gietvloer voor particuliere toepassing

Gietvloer Woerden plaatst al sinds jaar en dag gietvloeren in bestaande woningen, maar ook in nieuwbouwwoningen. De laatste jaren is de populariteit van gietvloeren enorm toegenomen en dat komt onder meer omdat deze vloer bij het grote publiek onder de aandacht is gekomen. De vloer is comfortabel, ziet er schitterend uit en biedt het grootste gemak als het op de schoonmaak aankomt. Dat zijn nog maar een paar voordelen. Zo is de vloer ook nog hygiënisch en door vrijwel het hele huis aan te brengen. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken, slaapkamer en hal. Zo trekt u de eenheid van de gietvloer door en naar wens is dat in dezelfde kleur of in een andere kleuruitvoering mogelijk.

Prijs van uw gietvloer in Woerden

Het is logisch dat u de prijs wilt weten als u in Woerden door Gietvloer Woerden een nieuwe vloer laat plaatsen. Wij verstrekken u dan ook graag op uw verzoek gratis en vrijblijvend een offerte voor een gietvloer naar keuze. Gietvloer Woerden biedt u graag ook duidelijkheid over hoe de prijs van een gietvloer precies tot stand komt. Zo komt u te weten welke factoren de prijs bepalen. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld het soort gietvloer en een andere factor is het totale oppervlak. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de prijs per m2 voor een gietvloer in een woonhuis die geheel wordt voorzien van deze vloer lager ligt dan wanneer u alleen de woonkamer laat doen. Dat heeft te maken met de korting per m2 die wij toepassen op het totaaloppervlak. Verder is een unieke uitvoering eveneens van invloed op de prijs, waarbij onder meer te denken valt aan een uitvoering met functionele eigenschappen die eraan toegevoegd worden. Een ander punt waarbij afhankelijk van het project rekening mee gehouden wordt, is de arbeidsintensiviteit. Ook een eventuele bewerking van de dragende vloer om deze gereed te maken voor het plaatsen van een gietvloer telt mee. Of wilt u zelf de vloer egaliseren? Dat is ook een optie en bespaart op de kosten.

Brede samenstelling van assortiment met gietvloeren

Gietvloer Woerden draagt zorgt voor een veelzijdige toepassing van gietvloeren en heeft daartoe de mogelijkheid met de brede samenstelling van het assortiment. Een gietvloer beperkt zich niet tot een samenstelling op basis van polyurethaan of epoxy. Gietvloer Woerden heeft u meer te bieden met onder meer de keuze uit beton cire, woonbeton, coatingvloeren en betonlook vloeren. Betonlook vloeren liggen direct in het verlengde van de kunststof gietvloeren met de unieke look als onderscheidend karakter. Ook woonbeton is prachtig en ligt qua uiterlijk weer in het verlengde van de betonlook vloer.

Betonlook vloeren

Betonlook vloeren van Gietvloer Woerden zijn uniek met vooral het uiterlijk dat het verschil maakt ten opzichte van de standaard PU gietvloer die wij in een effen kleur plaatsen. Een betonlook vloer laat geen effen kleur zien, maar een vermenging van tinten. Zo ontstaat het betoneffect dat deze vloer zo speciaal maakt en een unieke uitstraling geeft. Betonlook vloeren passen in de moderne interieurs en zijn populair bij de keuze voor een industriële stijl. Dat geldt niet alleen voor woonhuizen, maar zeker ook voor trendy kantoren met een hippe zakelijke stijl en voor moderne en eigentijdse winkels.

Woonbeton

Woonbeton is anders dan een betonlook vloer. Het materiaal is natuurlijker en de uitstraling daardoor ook. De uitstraling van woonbeton is zeer stijlvol en dat maakt de vloer zowel toepasbaar voor woonhuizen als voor kantoren die een exclusieve uitstraling nastreven. Woonbeton is een wat dikkere vloer dan een kunsthars vloer en is aan te brengen over verschillende soorten dragende vloeren zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas hoeft te komen.

Scherpe offerte van Gietvloer Woerden

Gietvloer Woerden biedt de gelegenheid om direct een offerte aan te vragen. Deze zenden wij vrijblijvend en gratis naar u toe met daarin een scherpe prijs. Mocht u vragen hebben, neem dan vooral contact op. Of wilt u een afspraak met een van de experts van Gietvloer Woerden maken? Bel ons en dan plannen wij snel een afspraak in voor uw komst naar onze showroom.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl