Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Is een gietvloer waterdicht?

Heeft u een nieuwbouwhuis of bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer? Dan komt u al snel voor enkele ingewikkelde keuzes te staan. Uw vloer moet waarschijnlijk sterk, mooi en duurzaam zijn. Een gietvloer is dit allemaal. Maar is een gietvloer waterdicht? Jazeker, een gietvloer is vloeistofdicht. We vertellen u graag meer.

Waarom een waterdichte vloer?

Waarom zou u eigenlijk een waterdichte vloer willen? Vloeroplossingen zoals tapijt of hout zijn niet bestand tegen water. Dit kan soms problemen opleveren. Bijvoorbeeld als er eens een beker drinken omgaat. Zeker in een huishouden met kinderen is een waterdichte vloer geen overbodige luxe. Er valt niet alleen geregeld wat om, ook moet men makkelijk kunnen schoonmaken. Een vloeistofdichte vloer is daarom een stuk hygiënischer dan vloeren die deze eigenschap niet hebben.

Is een gietvloer waterdicht?

Een gietvloer is gemaakt van kunsthars. Dit licht elastische materiaal is volledig vloeistofdicht. Dus op de vraag: ‘Is een gietvloer waterdicht?’ kan volmondig ja worden gezegd. Hierdoor hoeft u met een gietvloer niet op te letten met water dat rond spettert. Wel is het beter dat u vloeistoffen met sterke kleuring direct weghaalt. Denk bijvoorbeeld aan rode wijn. Als u dat niet doet, kan het zijn dat de vloeistof een verkleuring achterlaat.

Toepassingen met een vloeistofdichte vloer

Omdat een gietvloer waterdicht is, kan deze door het hele huis gelegd worden. Dus ook in de keuken en badkamer. In de keuken is een gietvloer ideaal. Maar wist u dat een gietvloer in de badkamer ook vele voordelen heeft? Doordat de vloer egaal en naadloos is, blijft er geen vocht achter in voegen tussen tegels. Dit maakt uw badkamer een stuk hygiënischer. En wat is er nou fijner om na een bad of douche op een comfortabele gietvloer te stappen? Is een gietvloer waterdicht? Gelukkig wel!

Meer weten?

Zijn er vragen overgebleven na het lezen van onze uitleg? Of wilt u zich laten adviseren? Neem dan contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u meteen een beeld van het kostenplaatje.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan