Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs

Less is more

Deze vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een zeer minimale look gekregen. Dit in combinatie met de nieuwe gietvloer – die zowel op de begane grond als de eerste verdieping is gegoten – maakt het interieur strak & modern. De woning heeft zware metalen balken, die zorgen voor een industriële uitstraling.

Een groene omgeving

Doordat de woning voorzien is van immense raampartijen, is de groene omgeving gebruikt als de basis van het interieur. Hierop voortbordurend is er gekozen voor natuurlijke tinten, van zowel de vloeren als de muren. Het interieur heeft een rustige uitstraling waarbij diverse grondstoffen (hout, metaal en aardewerk) zijn toegepast. Doordat de achterzijde van de woning volledig bestaat uit glas, vormen de woonkamer en de patio een eenheid.

Waterbestendig én onderhoudsarm

Wist u dat u een gietvloer ook ideaal door kan laten trekken naar uw badkamer? De fijne eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer waterbestendig is. In deze woning hebben we niet alleen de badkamervloer, maar ook de badkamerwanden behandeld. Het voordeel van deze combinatie is dat u in één klap een volledig naadloze en onderhoudsarme badkamer creëert. Op de foto ziet u het prachtige resultaat. De muren zijn afgewerkt in de kleur Proud.  

Onder de indruk?

Past een dergelijke afwerking ook bij uw smaak of interieurdesign? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u al onze gietvloeren eens in het echt willen bekijken, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan