Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs

Less is more

Deze vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een zeer minimale look gekregen. Dit in combinatie met de nieuwe gietvloer – die zowel op de begane grond als de eerste verdieping is gegoten – maakt het interieur strak & modern. De woning heeft zware metalen balken, die zorgen voor een industriële uitstraling.

Een groene omgeving

Doordat de woning voorzien is van immense raampartijen, is de groene omgeving gebruikt als de basis van het interieur. Hierop voortbordurend is er gekozen voor natuurlijke tinten, van zowel de vloeren als de muren. Het interieur heeft een rustige uitstraling waarbij diverse grondstoffen (hout, metaal en aardewerk) zijn toegepast. Doordat de achterzijde van de woning volledig bestaat uit glas, vormen de woonkamer en de patio een eenheid.

Waterbestendig én onderhoudsarm

Wist u dat u een gietvloer ook ideaal door kan laten trekken naar uw badkamer? De fijne eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer waterbestendig is. In deze woning hebben we niet alleen de badkamervloer, maar ook de badkamerwanden behandeld. Het voordeel van deze combinatie is dat u in één klap een volledig naadloze en onderhoudsarme badkamer creëert. Op de foto ziet u het prachtige resultaat. De muren zijn afgewerkt in de kleur Proud.  

Onder de indruk?

Past een dergelijke afwerking ook bij uw smaak of interieurdesign? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u al onze gietvloeren eens in het echt willen bekijken, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.