Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een vrijstaande woning in Diemen

gietvloer woning diemen

In deze vrijstaande nieuwbouwwoning in Diemen woont nu een gezin met één kind. Het gezin heeft door ons een PU gietvloer Green Line laten aanbrengen. Wij én de klanten zijn erg tevreden over het eindresultaat!

We vonden het traject spannend maar we zijn erg blij dat we voor een PU gietvloer Green Line van Coatingvloer hebben gekozen. Het eindresultaat is prachtig!

Een vrijstaande woning in Diemen

De vrijstaande woning maakt deel uit van de nieuwbouwwijk Plantage Buiten. Een nieuwbouwwijk in het zuiden van Diemen. Plantage Buiten is een rustige wijk, met dichtbij verschillende voorzieningen. Wij hebben in deze wijk tegelijkertijd drie gietvloeren aangebracht. In deze woning is door ons op de gehele begane grond, op de eerste verdieping en in het gastenverblijf de PU gietvloer Green Line aangelegd in de betonlook kleur Silika.

Diverse materialen

De woning is modern ingericht met stijlvolle meubels. Er is gekozen voor een combinatie van verschillende materialen en kleuren. Zo is de stoere eettafel gemaakt van grote houten planken, net als de salontafel en de opvallende houten deuren. Daarnaast zien we veel wit in het interieur. De muren en de plinten zijn wit, maar ook het keukenblok en de televisiemeubel zijn strak en wit van kleur. De grijze gietvloer staat hier erg mooi bij. Samen vormt het een rustig geheel.

De voordelen van een gietvloer

Een PU gietvloer Green Line is een vloer die steeds populairder wordt. De vloer heeft dan ook allerlei voordelen. Ten eerste ziet de naadloze vloer er prachtig uit. Maar de vloer heeft ook praktische voordelen. Zo is de vloer erg hygiënisch, want er zijn geen naden of kieren waarin vuil zich kan ophopen. Daarnaast trekt de vloer ook geen stof aan. Ook is een gietvloer een erg duurzame vloer waar u jaren van kan genieten. Lees hier meer over de voordelen van een PU gietvloer Green Line.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Lijkt het u wel wat, een gietvloer bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Hier vertellen u graag meer over onze gietvloeren. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan