Een gietvloer in een vrijstaande woning in Culemborg | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Culemborg

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Culemborg

In deze unieke woning in Culemborg ligt een betonlook gietvloer van Coatingvloer.nl. De strakke en naadloze gietvloer sluit mooi aan bij de rest van het stijlvolle interieur.

Een betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer lijkt erg op een betonnen vloer. Voor de PU gietvloer Green Line mix zijn twee kleuren gebruikt, wat het mooie betonlook effect geeft. Vooral een betonlook gietvloer in een grijstint lijkt spreken op een betonnen vloer. Het is erg interessant om voor een betonlook gietvloer te kiezen, omdat de vloer veel comfortabeler en praktischer is dan een betonnen vloer.

De werking op de gietvloer vind ik erg mooi. De strakke gietvloer staat erg mooi bij de rest van het interieur. Het heeft een veel strakker effect dan bijvoorbeeld tegels.

Een moderne woning

Deze prachtige woning is door de bewoners zelf in samenwerking met een architect ontworpen. Er komt veel licht door de ramen en daardoor komt de betonlook gietvloer mooi uit. De lichte grijstint is fris, neutraal en tijdloos. Een populaire keuze! Er is door de bewoners gekozen voor de kleur ‘Chique’. In het interieur is verder ook veel grijs gebruikt. De appelgroene eetkamerstoelen zijn een uitzondering en zijn dan ook echte eye-catchers!

Een gietvloer op de begane grond

De gehele begane grond hebben we voorzien van een gietvloer. De PU gietvloer Green Line loopt naadloos over in de verschillende ruimtes, hierdoor brengt de gietvloer eenheid aan in het interieur. In totaal hebben we 146 vierkante meter aan gietvloer aangebracht. Omdat een gietvloer naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. De vloer trekt geen vuil of stof aan en het kan ook niet achterblijven in kiertjes.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor bij u thuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer woning Ouderkerk aan de Amstel
Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel
Gietvloer in kantoor Almere
Een gietvloer in een kantoor in Almere