Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer uitstekende keuze voor Stadstuin woningen

De woningen die in het nieuwbouwproject Stadstuin Overtoom tot stand zijn gekomen, zijn perfect om een gietvloer als basis te hebben. Stadstuin Overtoom is in Amsterdam de eerste klimaatneutrale wijk en wordt gerealiseerd in Amsterdam West. De nieuwbouwwoningen zijn in verschillende woonblokken gebouwd. Bijvoorbeeld de woningen in Stadstuin Overtoom – Aardetuin. Gietvloeren van Coatingvloer.nl sluiten naadloos aan op de nieuwbouw van het project Stadstuin. Deze naadloze vloeren bieden vele voordelen. In de eerste plaats is er een strak en ruimtelijke effect en is de uitstraling bijzonder origineel en uniek.

Overigens zijn er in navolging van het woonblok Aardetuin 98 huurwoningen in een wooncomplex ontwikkeld. Ook hiervoor geldt dat de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl een uitstekende keuze is. De originaliteit is altijd zichtbaar bij deze vloeren en daarbij wordt de beste kwaliteit verzekerd. In een nieuwbouwwoning is het comfortabel wonen en dat geldt ook voor het leven en wonen in een huis waar een gietvloer de basis vormt. Gietvloeren beschikken namelijk over enige elasticiteit en voelen warm aan doordat simpelweg de temperatuur in de omgeving overgenomen wordt. Er is dan ook altijd sprake van een aangenaam comfort in alle opzichten. Bovendien zijn de vloeren hygiënisch, want naden ontbreken en stof en vuil hechten zich niet aan de vloer.

Coatingvloer.nl heeft voor elke nieuwbouwwoning in Stadstuin een gietvloer beschikbaar die aan de hand van de wensen van de bewoners kan worden samengesteld. Er zijn naast de authentieke gietvloeren andere uitvoeringen beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van betonlook vloeren, designbetonvloeren en woonbeton. Mochten er meerdere buren zijn die voor een gietvloer kiezen dan wacht er een voordeel. Coatingvloer.nl staat namelijk bekend om de toepassing van burenkorting. Gezamenlijke inkoop levert alle buren dus voordeel op. Overigens wordt tijdens het hele traject een professionele projectbegeleiding geboden en wordt de gietvloer door een deskundig en ervaren applicatieteam aangebracht.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan