Gietvloer Tilburg | Gietvloeren van Coatingvloer.nl

Gietvloer Tilburg

Een gietvloer is een schitterende vloer met veel praktische voordelen. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland. Zo ook in de mooie stad Tilburg. Als u op zoek bent naar een gietvloerspecialist voor een gietvloer bij u thuis of op het werk in Tilburg, dan ben u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. Een gietvloer is naadloos en ziet er daardoor strak en modern uit. De vloer is in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een betonlook effect en is er een uitgebreid aanbod aan kleuren. Maar een gietvloer is niet alleen mooi, de vloer is ook heel praktisch. Omdat een gietvloer volledig naadloos en vochtwerend is, is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast is een gietvloer licht flexibel en voelt hierdoor aangenaam comfortabel aan. Ook is een gietvloer erg goed te combineren met vloerverwarming.

Gietvloerspecialist Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van gietvloeren. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren op diverse locaties in heel Nederland. Ons team van ervaren vloerleggers brengt de vloer op ambachtelijke wijze aan. U kunt bij ons rekenen op eersteklas kwaliteitsvloeren voor een acceptabele prijs. U kunt jarenlang van de gietvloer genieten!

Een gietvloer in Tilburg laten plaatsen

Wilt u een gietvloer in Tilburg laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we de diverse mogelijkheden en kunt u de diverse opties bekijken. Bent u vooral benieuwd naar de prijs van een gietvloer? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. De prijs van een gietvloer wordt bepaald aan de hand van diverse factoren, daarom raden wij u aan om een offerte aan te vragen voor een beter beeld.
Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl