Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem

Gietvloer woning Haarlem

In een stijlvol souterrain in het hart van het centrum van Haarlem hebben wij onze PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Basic’ gelegd. De bewoners van het pand hebben ervoor gekozen de gietvloer van Coatingvloer.nl in de gehele woning te laten leggen, met uitzondering van de badkamer. Hierdoor vormt de gietvloer een mooie basis van het interieur in alle woonruimten.

“We zijn zo blij met de vloer! Ook het proces van aankoop en het projectbezoek tot en met de plaatsing hebben we als zeer professioneel ervaren.”

Doordat het souterrain beneden straatniveau ligt, is de lichtinval beperkter. ‘Basic’ is echter een lichte kleur die de lichtinval versterkt en de ruimte groter laat lijken. De kleur van de PU gietvloer vormt bovendien een mooi contrast met de uitgesproken kleur op de wand in de keuken en het kleurgebruik in meubels en accessoires.

Een gietvloer en huisdieren

Ook met huisdieren is een gietvloer geschikt. De strakke afwerking maakt de vloer namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en dankzij de elastische eigenschappen is hij bovendien geluiddempend en voelt de vloer flexibel en comfortabel aan. Niet onbelangrijk als de viervoeter op de grond een dutje wil doen…

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan