Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem

In een stijlvol souterrain in het hart van het centrum van Haarlem hebben wij onze PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Basic’ gelegd. De bewoners van het pand hebben ervoor gekozen de gietvloer van Coatingvloer.nl in de gehele woning te laten leggen, met uitzondering van de badkamer. Hierdoor vormt de gietvloer een mooie basis van het interieur in alle woonruimten.

“We zijn zo blij met de vloer! Ook het proces van aankoop en het projectbezoek tot en met de plaatsing hebben we als zeer professioneel ervaren.”

Doordat het souterrain beneden straatniveau ligt, is de lichtinval beperkter. ‘Basic’ is echter een lichte kleur die de lichtinval versterkt en de ruimte groter laat lijken. De kleur van de PU gietvloer vormt bovendien een mooi contrast met de uitgesproken kleur op de wand in de keuken en het kleurgebruik in meubels en accessoires.

Een gietvloer en huisdieren

Ook met huisdieren is een gietvloer geschikt. De strakke afwerking maakt de vloer namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en dankzij de elastische eigenschappen is hij bovendien geluiddempend en voelt de vloer flexibel en comfortabel aan. Niet onbelangrijk als de viervoeter op de grond een dutje wil doen…

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”7″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.