Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem

Gietvloer in een souterrain in hartje Haarlem

In een stijlvol souterrain in het hart van het centrum van Haarlem hebben wij onze PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Basic’ gelegd. De bewoners van het pand hebben ervoor gekozen de gietvloer van Coatingvloer.nl in de gehele woning te laten leggen, met uitzondering van de badkamer. Hierdoor vormt de gietvloer een mooie basis van het interieur in alle woonruimten.

“We zijn zo blij met de vloer! Ook het proces van aankoop en het projectbezoek tot en met de plaatsing hebben we als zeer professioneel ervaren.”

Doordat het souterrain beneden straatniveau ligt, is de lichtinval beperkter. ‘Basic’ is echter een lichte kleur die de lichtinval versterkt en de ruimte groter laat lijken. De kleur van de PU gietvloer vormt bovendien een mooi contrast met de uitgesproken kleur op de wand in de keuken en het kleurgebruik in meubels en accessoires.

Een gietvloer en huisdieren

Ook met huisdieren is een gietvloer geschikt. De strakke afwerking maakt de vloer namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en dankzij de elastische eigenschappen is hij bovendien geluiddempend en voelt de vloer flexibel en comfortabel aan. Niet onbelangrijk als de viervoeter op de grond een dutje wil doen…

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Zijdebalen nieuwbouw gietvloer
Verleidelijk wonen in Zijdebalen met gietvloer in huis
Gietvloer gezinswoning Watergraafsmeer
Gietvloer en Design Beton ECO in een gezinswoning in Watergraafsmeer te Amsterdam