Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

PU gietvloer Solo Breeze in landgoed Heemstede

Voor een gezin uit Heemstede mochten we een PU gietvloer Green Line leggen in de kleur Solo Breeze. Deze prachtige klus voerden we uit in een landhuis, waar we een oppervlakte van maar liefst 200 m2 mochten voorzien van een nieuwe gietvloer. Het landhuis had hiervoor ook al een gietvloer, maar deze was na 12 jaar trouwe en intensieve dienst toe aan een renovatie.

Kleurkeuze gietvloer

Doordat er een gehele nieuwe gietvloer werd gelegd, kozen de bewoners ook direct voor een nieuwe, frisse kleur. De klant zag bij andere mensen thuis een witte gietvloer en ze waren direct verliefd op deze kleur. Een witte vloer maakt de woning lichter en zorgt voor een ruimtelijk effect. Uiteindelijk hebben de bewoners voor een kleur gekozen die nét niet helemaal wit is, maar iets grijzer en toch warm van kleur is. Wist u dat er enorm veel kleuren gietvloer mogelijk zijn? Ook kunt u kiezen tussen een egale kleur of een betonlook.

Vloerverwarming

De vorige gietvloer was voorzien van vloerverwarming, dus dit wilde de klant ook in de nieuwe PU gietvloer geplaatst hebben. Gelukkig is een gietvloer zeer geschikt voor het plaatsen van vloerverwarming. Nu heeft de woning niet alleen een warme uitstraling, maar voelt hij ook nog eens lekker warm aan de voeten.

De keuze voor Coatingvloer.nl

De bewoners wilden in eerste instantie de vorige gietvloer laten opknappen. Helaas heeft de vloer het zwaar te verduren gehad, waardoor het een betere optie was om de vloer in zijn geheel te vervangen. De klant heeft bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd, maar kregen het beste gevoel bij Coatingvloer.nl.

“Het plaatsen van de vloer was ronduit indrukwekkend. Wat een vakmanschap! Het was erg imponerend om te zien hoeveel emmers gietvloer er zijn gebruikt.”

Op zoek naar een gietvloer?

Bent u ook op zoek naar een mooie gietvloer? Bij ons vindt u altijd de beste vloeren voor de scherpste prijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw woning. We helpen u graag met het kiezen van de juiste materialen, kleuren en afwerking. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan