Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer met print

Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit een groot aanbod aan gietvloer en naadloze vloeren. Maar naast diverse kleuren en stijlen is er nog een andere, minder bekende, optie waar u uit kunt kiezen. Namelijk een gietvloer met een print. We vertellen u graag meer over deze mogelijkheid.

Wat is een gietvloer met print?

Bij een gietvloer met print wordt er door ons een print verwerkt in de gietvloer laag. Deze laag wordt afgewerkt met een topcoating, waardoor de print mooi zal blijven en niet zal slijten.

De mogelijkheden

De mogelijkheden van een gietvloer met print zijn bijna oneindig. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het printen en in de gietvloer verwerken. Zo lang een afbeelding in hoge resolutie digitaal aan te leveren is, kunnen wij het plaatsen. U kunt dan ook echt alle kanten op met een gietvloer met print. Laat bijvoorbeeld een vakantiefoto op de vloer printen, of een kopie van uw favoriete schilderij! Wat u ook bedenkt, wij plaatsen het voor u.

Andere opties

Een gietvloer met print is ook dé manier om een ander type vloer af te beelden dan een gietvloer. Bent u bijvoorbeeld liefhebber van het uiterlijk van een houten vloer, maar wilt u ook graag genieten van de praktische voordelen van een gietvloer? Dan is het mogelijk om een afbeelding van een houten vloer te laten printen op de gietvloer. Uiteraard is dit mogelijk met elk type vloer.

Een gietvloer met print laten aanbrengen door een professional

Ons applicatieteam bestaat uit professionele vloerleggers die geschoold zijn en ervaring hebben met het aanbrengen van gietvloeren. Zo ook gietvloeren met een print! Heeft u interesse in een gietvloer met print? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom, of vraag online een offerte aan. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan