Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer op meerdere verdiepingen

Benieuwd hoe een gietvloer er op meerdere verdiepingen uitziet? We laten je graag deze mooie creaties zien. Veel nieuwe woningen of bedrijfspanden hebben kleine trappetjes van enkele treden of zijn split level woningen. En ook daar staat een gietvloer prachtig bij.

Samensmelten van ruimtes

Door een gietvloer op meerdere verdiepingen aan te laten brengen, zorg je voor een synergetisch geheel. En helemaal bij ruimtes zoals op de foto’s staat eenzelfde soort vloer op beide verdiepingen echt fantastisch.

Alleen op horizontale oppervlakken

We kunnen de gietvloer uitsluitend aanbrengen op horizontale oppervlakken. Dat betekent dat de verticale delen van de trap niet meegenomen kunnen worden. Dit hoeft niet per se vervelend te zijn, want zoals u op de foto’s ziet, lenen de verticale oppervlakken zicht uitstekend voor een contrasterende kleur om de ruimtes meer karakter te geven. Een gietvloer past dus ook perfect bij vaste trappen en split level woningen.

Neem contact op

We laten je graag veel meer zien dan alleen foto’s. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek de wondere wereld van gietvloeren. Liever eerst telefonisch informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe prijsopgave vraagt u een vrijblijvende offerte aan. We komen dan snel bij u terug met een realistische prijs.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan