Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer op meerdere verdiepingen

Benieuwd hoe een gietvloer er op meerdere verdiepingen uitziet? We laten je graag deze mooie creaties zien. Veel nieuwe woningen of bedrijfspanden hebben kleine trappetjes van enkele treden of zijn split level woningen. En ook daar staat een gietvloer prachtig bij.

Samensmelten van ruimtes

Door een gietvloer op meerdere verdiepingen aan te laten brengen, zorg je voor een synergetisch geheel. En helemaal bij ruimtes zoals op de foto’s staat eenzelfde soort vloer op beide verdiepingen echt fantastisch.

Alleen op horizontale oppervlakken

We kunnen de gietvloer uitsluitend aanbrengen op horizontale oppervlakken. Dat betekent dat de verticale delen van de trap niet meegenomen kunnen worden. Dit hoeft niet per se vervelend te zijn, want zoals u op de foto’s ziet, lenen de verticale oppervlakken zicht uitstekend voor een contrasterende kleur om de ruimtes meer karakter te geven. Een gietvloer past dus ook perfect bij vaste trappen en split level woningen.

Neem contact op

We laten je graag veel meer zien dan alleen foto’s. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek de wondere wereld van gietvloeren. Liever eerst telefonisch informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe prijsopgave vraagt u een vrijblijvende offerte aan. We komen dan snel bij u terug met een realistische prijs.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.