Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in Nieuwerkerk aan den IJssel

De kleurkeuze

De vloerenleggers van Coatingvloer.nl hebben in Nieuwerkerk aan den IJssel een nieuwe gietvloer aangebracht in de kleur Perfect Grey. Deze kleur is helemaal afgestemd op de zachte kleuren van de rest van het interieur. Door een zachtgrijze kleur als basis te nemen kunt u nog vele kanten op met uw kleurenpallet. In dit geval koos de klant voor grijze en beigetinten met zwart als accentkleur.

Fijn fluweel

De woonruimte bestaat uit zeer sprekende elementen, zoals de zwarte keuken, de fluwelen sofa’s en tot slot de betonnen gietvloer. De elementen complementeren elkaar in hun harde en zachte structuren en zorgen voor de juiste balans. Het interieur heeft hierdoor een aardse sfeer, die zowel een genot voor het oog als voor de andere zintuigen is.

Een onderhoudsarme vloer

Misschien wel het grootste voordeel van iedere gietvloer: hij is compleet naadloos en zeer gemakkelijk schoon te maken. In principe bestaat het onderhoud uit het opzuigen van stof en vuil. Vervolgens gaat u er met een vochtige dweil overheen en hij is weer spic en span. Doordat we onze gietvloer altijd met een topcoating opleveren, hoeft u ook niet bang te zijn voor verkleuring van de zon.

Doe inspiratie op

Wekelijks zetten we onze laatste projecten voor u online, zodat u inspiratie op kunt doen binnen de huizen van onze klanten. Zij zijn zo gastvrij geweest om ons een aantal weken na oplevering te verwelkomen, zodat wij het uiteindelijke resultaat konden vastleggen en delen met u. Is uw oog op een van deze projecten gevallen? Vraag een vrijblijvende offerte op, dan kijken we wat de mogelijkheden voor uw woning zijn!

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.