Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in Nieuwerkerk aan den IJssel

De kleurkeuze

De vloerenleggers van Coatingvloer.nl hebben in Nieuwerkerk aan den IJssel een nieuwe gietvloer aangebracht in de kleur Perfect Grey. Deze kleur is helemaal afgestemd op de zachte kleuren van de rest van het interieur. Door een zachtgrijze kleur als basis te nemen kunt u nog vele kanten op met uw kleurenpallet. In dit geval koos de klant voor grijze en beigetinten met zwart als accentkleur.

Fijn fluweel

De woonruimte bestaat uit zeer sprekende elementen, zoals de zwarte keuken, de fluwelen sofa’s en tot slot de betonnen gietvloer. De elementen complementeren elkaar in hun harde en zachte structuren en zorgen voor de juiste balans. Het interieur heeft hierdoor een aardse sfeer, die zowel een genot voor het oog als voor de andere zintuigen is.

Een onderhoudsarme vloer

Misschien wel het grootste voordeel van iedere gietvloer: hij is compleet naadloos en zeer gemakkelijk schoon te maken. In principe bestaat het onderhoud uit het opzuigen van stof en vuil. Vervolgens gaat u er met een vochtige dweil overheen en hij is weer spic en span. Doordat we onze gietvloer altijd met een topcoating opleveren, hoeft u ook niet bang te zijn voor verkleuring van de zon.

Doe inspiratie op

Wekelijks zetten we onze laatste projecten voor u online, zodat u inspiratie op kunt doen binnen de huizen van onze klanten. Zij zijn zo gastvrij geweest om ons een aantal weken na oplevering te verwelkomen, zodat wij het uiteindelijke resultaat konden vastleggen en delen met u. Is uw oog op een van deze projecten gevallen? Vraag een vrijblijvende offerte op, dan kijken we wat de mogelijkheden voor uw woning zijn!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan