Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Zaandam

Deze nieuwbouwwoning in Zaandam is prachtig ingericht. Er zijn veel verschillende materialen gebruikt wat voor leuke contrasten zorgt. Zo is er een rauwe bakstenen muur in de woonkamer en een unieke tegelvloer in de hal. Maar in het grootste gedeelte van de woning ligt een naadloze gietvloer. Wij hebben in de woning de betonlook PU Gietvloer Green Line aangebracht op 145 vierkante meter. De bewoners hebben gekozen voor de tint Urban Grey.

Een betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer lijkt sprekend op een vloer van beton, maar heeft veel meer voordelen. Zo is een PU Gietvloer Green Line vochtwerend, comfortabel, naadloos en licht flexibel, waardoor de vloer tegen een stootje kan. Een betonnen vloer is dat allemaal niet en is in principe dan ook niet geschikt voor in een woning. De vloer is veel te hard, onhygiënisch en scheurt bij temperatuursverschillen.

Een gietvloer met betonlook effect heeft een schitterende uitstraling die bij veel mensen geliefd is. De betonlook wordt gecreëerd door twee tinten te mengen. In deze woning is er door de bewoners gekozen voor een duidelijk betonlook effect op de begane grond, terwijl we de kleuren wat meer gemixt hebben op de bovenverdiepingen, waardoor het effect daar minder sterk is.

Coatingvloer.nl heeft geweldig werkt geleverd. We zijn zeer tevreden over de gietvloer.

Invloeden vanuit het zuiden

In het interieur zien we enkele invloeden uit het zuiden terug. Zo liggen er prachtige Marokkaanse tegels in de hal, die ook een stuk doorlopen in de kamer. Het was een ingewikkeld en arbeidsintensief klusje om de gietvloer hier perfect omheen te gieten. Maar wij zijn net als de bewoners erg tevreden met het resultaat. De badkamer is ook zo gestyled zodat het eruit ziet als ruimte van een badhuis. Ook hier ligt de gietvloer. Omdat een gietvloer vochtwerend is, is deze ook geschikt voor in de badkamer.

Een stijlvol interieur

De woning is erg stijlvol ingericht. Er zijn verschillende onderdelen die het interieur uniek maken. Zoals de bakstenen muur bij de eethoek, het opvallende kleed in de woonkamer en de mooie tegels in het toilet. De hoofdkleur is grijs, wat in elke ruimte terugkomt en daardoor voor harmonie zorgt. De meubels zijn modern en zijn vooral gemaakt van hout en metaal.

Nieuwbouwproject Groenhout in Zaandam

De nieuwbouwwoning maakt deel uit van het unieke nieuwbouwproject Groenhout. Elke woning heeft hier zijn eigen stijl. Iedere woning is anders qua kleur en materiaalgebruik en gevelindeling. Ook staan de woningen niet op een strakke rij, maar springen ze steeds een beetje in. Voor de woningen is veel hout gebruikt wat geïnspireerd is op typische Zaanse bouw. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Heeft u een woning in Groenhout aangeschaft en overweegt u een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een gietvloer in uw woning?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.